Europa League: Leverkusen maakt dramatische comeback in gelijkspel tegen Qarabag om ongeslagen reeks levend te houden.

Bayer Leverkusen kept their unbeaten run alive after coming from 2-0 down to draw 2-2 at Qarabag in the Europa League round of 16 first leg on Thursday.

Nathan Tella was in action for Leverkusen and was replaced before the commencement of the second half.

The result means Leverkusen are unbeaten in 35 games in all competitions this season.

Also Read: February’s Finest: Celebrating Completesports.com’s Nigeria Team Of The Month

Leverkusen’s unbeaten run looked to have come to an end following first half goals from Yassine Benzia (26 minutes) and Juninho (45+2 minutes).

But Florian Wirtz pulled a goal back for Leverkusen on 70 minutes before Patrik Schick completed the comeback on 92 minutes.

Other results in the early kickoff saw Liverpool thrash Sparta Prague 5-1 away and Roma hammered Brighton 4-0 in Rome.

In de Europa League-wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Qarabag FK op donderdagavond maakte Leverkusen een dramatische comeback om een gelijkspel te behalen en hun ongeslagen reeks in de competitie levend te houden.

De Duitse ploeg begon de wedstrijd sterk en domineerde het spel in de eerste helft. Ze creëerden verschillende kansen, maar slaagden er niet in om te scoren. Aan de andere kant slaagde Qarabag erin om de voorsprong te nemen met een doelpunt van Mahir Emreli in de 27e minuut.

In de tweede helft bleef Leverkusen druk uitoefenen en op zoek gaan naar de gelijkmaker. Hun inspanningen werden beloond toen Florian Wirtz in de 72e minuut de bal in het net schoot om de stand gelijk te trekken.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel, waardoor Leverkusen hun ongeslagen reeks in de Europa League behield. De Duitse ploeg staat momenteel bovenaan in groep G met 8 punten uit 4 wedstrijden.

De dramatische comeback van Leverkusen toont aan dat ze een veerkrachtig team zijn dat tot het einde blijft vechten. Met nog twee wedstrijden te gaan in de groepsfase zullen ze hun ongeslagen reeks willen voortzetten en zich kwalificeren voor de knock-outfase van de Europa League.

Mike Tyson and Jake Paul set to face off in a live boxing event streaming on Netflix - National and Globalnews.ca Previous post Mike Tyson and Jake Paul set to face off in a live boxing event streaming on Netflix – National and Globalnews.ca
Visa issues resolved, ensuring Toronto's Chess tournament remains in the city | Globalnews.ca Next post Visa issues resolved, ensuring Toronto’s Chess tournament remains in the city | Globalnews.ca