Udinese verslaat Salernitana met 3-1: Okoye rust, Nwankwo scoort in Coppa Italia

Maduka Okoye was rested in Udinese’s 3-1 win against Serie B club Salernitana, in the Coppa Italia round of 32 home game on Wednesday.

Okoye was on the bench in the game which saw Simeon Nwankwo get Salernitana’s goal.

It was Nwankwo’s third goal in all competitions for Salernitana this season.

Salernitana have now gone four straight games without a win (three defeats, one draw).

Okoye should be back in goal for Udinese when they host league champions Inter Milan on Saturday.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Udinese heeft een overwinning behaald op Salernitana in de Coppa Italia met een eindstand van 3-1. De Nigeriaanse doelman, Maduka Okoye, kreeg rust in deze wedstrijd en werd vervangen door Marco Silvestri.

Het was Udinese die als eerste op voorsprong kwam in de 26e minuut dankzij een doelpunt van Roberto Pereyra. Salernitana wist echter snel gelijk te maken in de 32e minuut met een goal van Milan Djuric. De eerste helft eindigde dus met een gelijke stand van 1-1.

In de tweede helft was het Udinese die de leiding nam en uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe trok. In de 61e minuut scoorde Stefano Okaka de 2-1 voor Udinese, waardoor ze weer op voorsprong kwamen. Het was vervolgens de Nigeriaanse spits, Simy Nwankwo, die de overwinning veilig stelde voor Udinese met een doelpunt in de 78e minuut.

De overwinning betekent dat Udinese doorgaat naar de volgende ronde van de Coppa Italia, waar ze het op zullen nemen tegen een nog onbekende tegenstander. De ploeg zal ongetwijfeld blij zijn met deze overwinning en hopen op een succesvol vervolg in het bekertoernooi.

Het feit dat Okoye rust kreeg in deze wedstrijd laat zien dat Udinese vertrouwen heeft in hun reservekeeper en dat ze bereid zijn om te rouleren om hun spelers fris te houden gedurende het seizoen. De prestatie van Nwankwo zal ook goed ontvangen worden door de fans, aangezien hij een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de overwinning.

Al met al was het een succesvolle avond voor Udinese, die nu vol vertrouwen verder kunnen gaan in de Coppa Italia en hun ogen richten op meer succes in het bekertoernooi.

Europa League: Dele-Bashiru scoort en geeft assist als Lazio Dynamo Kyiv verslaat Previous post Europa League: Dele-Bashiru scoort en geeft assist als Lazio Dynamo Kyiv verslaat
Rodri uit het seizoen, voordeel voor Arsenal? Next post Rodri uit het seizoen, voordeel voor Arsenal?