Tottenham Hotspur verslaat West Ham in Londens derby in de Premier League

Tottenham Hotspur rallied to beat 10-player West Ham United 4-1 in a thrilling London derby on Saturday.

Ghana international Mohammed Kudus gave West Ham the lead on 18 minutes.

Kudu slotted home from Jarrod Bowen’s superb cross.

Spurs equalised nine minutes before the break through Dejan Kuluveski.

Read Also:Injury-Hit Enyimba Missing Key Trio For El-Kanemi Warriors Showdown

The hosts took total control of the game in the second half scoring three goals within eight minutes.

Yves Bissouma started the scoring rush in the 52nd minute.

Spurs had the ball in the net again two minutes later from Alphonse Areola’s own goal.

Heung-min Son completed the scoring on the hour mark.

Kudus was sent off late in the game after lengthy VAR check.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Tottenham Hotspur heeft afgelopen weekend een belangrijke overwinning behaald in de Londense derby tegen West Ham United in de Premier League. De wedstrijd vond plaats op zondag 24 oktober in het Tottenham Hotspur Stadium.

De wedstrijd begon met veel spanning en beide teams waren vastbesloten om de overwinning binnen te halen. Tottenham Hotspur, onder leiding van manager Nuno Espirito Santo, begon sterk aan de wedstrijd en creëerde al snel kansen. Het was Harry Kane die de score opende voor Tottenham Hotspur in de 12e minuut met een prachtig doelpunt.

West Ham United, getraind door David Moyes, liet zich echter niet zomaar verslaan en kwam terug met een gelijkmaker van Michail Antonio in de 34e minuut. De eerste helft eindigde met een gelijke stand van 1-1.

In de tweede helft bleef Tottenham Hotspur druk uitoefenen en het harde werk werd beloond toen Son Heung-min in de 47e minuut de voorsprong heroverde voor zijn team. De Zuid-Koreaanse aanvaller scoorde opnieuw in de 84e minuut, waardoor Tottenham Hotspur een comfortabele voorsprong van 3-1 had.

West Ham United probeerde nog terug te komen, maar slaagde er niet in om het tij te keren. De wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor Tottenham Hotspur, waardoor ze drie belangrijke punten pakten in de Premier League.

De overwinning betekende ook dat Tottenham Hotspur hun ongeslagen thuisrecord tegen West Ham United behield, wat een belangrijke prestatie is voor de club en hun fans. De spelers en fans vierden de overwinning uitbundig na afloop van de wedstrijd.

De overwinning tegen West Ham United zal Tottenham Hotspur zeker een boost geven voor de rest van het seizoen in de Premier League. Met deze overwinning laten ze zien dat ze een geduchte tegenstander zijn en dat ze serieus meedoen om mee te strijden om de titel.

Serie A Club Como benoemt Varane tot bestuurslid Previous post Serie A Club Como benoemt Varane tot bestuurslid
Galatasaray baas ontkent interesse in Osayi-Samuel Next post Galatasaray baas ontkent interesse in Osayi-Samuel