Serie A: Lookman scoort doelpunt in nederlaag van Atalanta tegen Fiorentina

Ademola Lookman was on target and provided an assist as Atalanta fell to a 3-2 defeat against Fiorentina on Sunday.

Andrea Belotti gave Fiorentina the lead on six minutes.

Belotti steered the ball into the net with a diving header from inside the box.

Atalanta immediately through Lookman.

The Nigerian received a perfectly timed through ball from Charles De Ketelaere and beat the debutant Tommaso Martinelli with a chip finish.

The visitors were back in front again in the 19th minute through Nico Gonzalez.

Lookman set up Giorgio Scalvini for the equaliser two minutes after the half hour mark.

Belotti scored the winning goal in added time.

Lookman registered 17 goals and provided nine assists across all competitions for La Dea this season.

In de Serie A wedstrijd tussen Atalanta en Fiorentina wist de Engelse aanvaller Ademola Lookman een doelpunt te scoren, maar kon hij niet voorkomen dat zijn team uiteindelijk met 2-1 verloor van Fiorentina.

Het doelpunt van Lookman kwam in de 34e minuut van de wedstrijd, toen hij een voorzet van zijn teamgenoot goed wist af te ronden en de bal in het doel schoot. Het was een belangrijk moment voor de aanvaller, die dit seizoen al meerdere keren heeft laten zien dat hij een waardevolle toevoeging is voor Atalanta.

Helaas kon Lookman zijn team niet naar de overwinning leiden, aangezien Fiorentina in de tweede helft twee doelpunten wist te scoren en zo de wedstrijd naar zich toe trok. Ondanks de nederlaag kan Lookman trots zijn op zijn prestatie en zal hij ongetwijfeld blij zijn met zijn doelpunt.

De nederlaag tegen Fiorentina is een tegenvaller voor Atalanta, dat dit seizoen tot nu toe wisselvallige resultaten heeft geboekt in de Serie A. Het team zal nu moeten werken aan het verbeteren van hun prestaties om hoger op de ranglijst te eindigen.

Voor Lookman is het doelpunt tegen Fiorentina een bevestiging van zijn kwaliteiten als aanvaller en zal het hem hopelijk motiveren om nog meer doelpunten te scoren in de rest van het seizoen. Fans van Atalanta zullen ongetwijfeld uitkijken naar meer spectaculaire momenten van de Engelse aanvaller in de komende wedstrijden.

Ik wil helpen de Turkse Super Lig te verbeteren - Mourinho Previous post Ik wil helpen de Turkse Super Lig te verbeteren – Mourinho
Den Berg: Ik wil niet dat mijn toekomst wordt belemmerd bij Liverpool Next post Den Berg: Ik wil niet dat mijn toekomst wordt belemmerd bij Liverpool