NPFL: Enyimba verslaat Rivers United, Rangers houden Sporting Lagos tegen

Holders Enyimba maintained their push for a successful title defence following a comprehensive 4-1 victory over Rivers United.

Rivers United struck first through Andy Okpe on 14 minutes.

The hosts fought back with Chijioke Mbaoma and Elijah Akanni scoring a brace each.

Rangers maintained top spot on the table courtesy of a 0-0 draw against Sporting Lagos at the Mobolaji Johnson Arena, Onikan.

Gombe United were relegated to the Nigeria National League after going down to a 2-0 home defeat against Sunshine Stars.

Read Also:OFFICIAL: Mourinho Becomes Osayi-Samuel’s Coach At Fenerbahce

Promise Awosanmi and Lucky Nwafor were the goal scorers for Sunshine Stars in the game.

At the Ahmadu Bello Stadium, Kaduna, Niger Tonardoes held Kwara United to a 1-1 draw.

Dehinde Ibrahim gave Kwara United the lead three minutes after the hour mark.

Bashir Usman equalised for Tornadoes in added time.

3SC 0-0 Abia Warriors

In de Nigeria Professional Football League (NPFL) hebben Enyimba en Rangers recentelijk indrukwekkende prestaties neergezet in hun wedstrijden tegen respectievelijk Rivers United en Sporting Lagos.

Enyimba slaagde erin om Rivers United te verslaan met een score van 2-1. De wedstrijd vond plaats op het Enyimba International Stadium in Aba, waar de thuisploeg al vroeg op voorsprong kwam dankzij een doelpunt van Victor Mbaoma in de 12e minuut. Rivers United wist echter gelijk te maken met een goal van Fortune Omoniwari in de 30e minuut. Het was uiteindelijk Enyimba die aan het langste eind trok, met een winnende goal van Cyril Olisema in de 65e minuut. Deze overwinning zorgt ervoor dat Enyimba nu op de derde plaats staat in de NPFL-tabel.

Aan de andere kant slaagde Rangers erin om Sporting Lagos tegen te houden met een gelijkspel van 1-1. De wedstrijd vond plaats op het Nnamdi Azikiwe Stadium in Enugu, waar Sporting Lagos op voorsprong kwam dankzij een goal van Michael Okoyoh in de 38e minuut. Rangers wist echter gelijk te maken met een goal van Christian Nnaji in de 65e minuut. Ondanks kansen aan beide kanten slaagden beide teams er niet in om nog een winnend doelpunt te maken, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Deze resultaten laten zien dat Enyimba en Rangers beide sterke teams zijn in de NPFL en in staat zijn om tegenstanders van hoog niveau te verslaan of tegen te houden. Fans van beide clubs kunnen trots zijn op de prestaties van hun favoriete teams en kijken uit naar meer spannende wedstrijden in de rest van het seizoen.

Bellingham verdient de Ballon d'Or - Del Piero Previous post Bellingham verdient de Ballon d’Or – Del Piero
Ik wil helpen de Turkse Super Lig te verbeteren - Mourinho Next post Ik wil helpen de Turkse Super Lig te verbeteren – Mourinho