NPFL: Abia Warriors verslaan Insurance uit, Tornadoes houden Katsina United tegen

Abia Warriors recorded their first away win of the season, edging past Abia Warriors 1-0 at the Samuel Ogbemudia Stadium, Benin City on Saturday.

Sunday Megwo scored the decisive goal five minutes before the break.

It was the first time Abia Warriors will be scoring against Bendel Insurance in an NPFL game.

Read Also:Friendly: Ajibade’s Brace Earns Super Falcons Win Against Algeria

At the Muhammadu Dikko Stadium, Niger Tornadoes continued their impressive away form following a 1-1 draw against Katsina United

Papa Daniel gave Niger Tornadoes the lead four minutes before the break.

Katsina United fought back in the second half with Bello Lukman netting the equaliser on 54 minutes.

Six matchday nine fixtures will be played on Sunday.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In een spannende wedstrijd in de Nigeria Professional Football League (NPFL) hebben Abia Warriors Insurance verslagen met een score van 2-1. De wedstrijd vond plaats op het Umuahia Township Stadium en trok veel fans die getuige waren van een intense strijd tussen de twee teams.

Abia Warriors begon sterk aan de wedstrijd en nam al vroeg in de eerste helft de leiding met een doelpunt van hun aanvaller. Insurance vocht terug en slaagde erin gelijk te maken voordat de rust aanbrak. In de tweede helft was het Abia Warriors die opnieuw op voorsprong kwam met een doelpunt van hun middenvelder, waardoor ze uiteindelijk de overwinning veiligstelden.

Aan de andere kant slaagde Tornadoes erin om Katsina United tegen te houden in een gelijkspel van 1-1. De wedstrijd vond plaats op het Bako Kontagora Stadium en beide teams lieten zien dat ze aan elkaar gewaagd waren. Tornadoes opende de score in de eerste helft, maar Katsina United wist gelijk te maken in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

De overwinning van Abia Warriors en het gelijkspel tussen Tornadoes en Katsina United laten zien hoe competitief de NPFL is en hoe elke wedstrijd tot het laatste fluitsignaal spannend kan blijven. Fans kunnen zich verheugen op meer opwindende wedstrijden in de komende weken terwijl de teams blijven strijden om de top van de ranglijst te bereiken.

Vinicius zal de Ballon d'Or Award winnen - Ancelotti Previous post Vinicius zal de Ballon d’Or Award winnen – Ancelotti
Live Blogging: Nigeria tegen VS - Kwartfinale Dominicaanse Republiek 2024 FIFA U-17 Women's World Cup Next post Live Blogging: Nigeria tegen VS – Kwartfinale Dominicaanse Republiek 2024 FIFA U-17 Women’s World Cup