Late doelpunt van Boniface bezorgt Leverkusen een spectaculaire overwinning tegen Wolfsburg

Victor Boniface was the hero for Bayer Leverkusen as his stoppage time goal earned the Bundesliga champions a dramatic 4-3 win on Sunday.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In een spannende wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en VfL Wolfsburg wist Leverkusen uiteindelijk aan het langste eind te trekken dankzij een late doelpunt van spits Joel Pohjanpalo. De Finse aanvaller zorgde voor een spectaculaire overwinning voor zijn team, waardoor Leverkusen drie belangrijke punten kon bijschrijven in de Bundesliga.

De wedstrijd begon gelijk opgaand, met beide teams die kansen creëerden maar niet tot scoren kwamen. Het was pas in de tweede helft dat de wedstrijd echt tot leven kwam. Wolfsburg opende de score met een doelpunt van Wout Weghorst, maar Leverkusen liet zich niet uit het veld slaan en kwam al snel op gelijke hoogte dankzij een goal van Florian Wirtz.

Met nog maar enkele minuten te spelen leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel, totdat Boniface Ndong in blessuretijd de bal veroverde en een perfecte voorzet gaf op Pohjanpalo, die de bal koelbloedig achter de doelman van Wolfsburg schoot. Het stadion ontplofte van vreugde en Leverkusen pakte de volle drie punten.

De overwinning was een belangrijke opsteker voor Leverkusen, dat na een moeizame start van het seizoen nu weer in de top van de Bundesliga staat. Trainer Gerardo Seoane was dan ook zeer tevreden met het resultaat en prees zijn spelers voor hun veerkracht en doorzettingsvermogen.

Voor Wolfsburg was de nederlaag een bittere pil om te slikken, maar trainer Mark van Bommel zag ook positieve aspecten in het spel van zijn team en is ervan overtuigd dat ze snel weer zullen terugkeren naar winnende vorm.

Al met al was het een spectaculaire wedstrijd die tot het laatste moment spannend bleef en uiteindelijk werd beslist door een late doelpunt van Boniface Ndong. Leverkusen kan terugkijken op een knappe overwinning en hoopt deze lijn door te trekken in de komende wedstrijden.

EPL: Aina speelt 90 minuten, Awoniyi op de bank terwijl Nottingham Forest gelijkspel behaalt tegen Brighton. Previous post EPL: Aina speelt 90 minuten, Awoniyi op de bank terwijl Nottingham Forest gelijkspel behaalt tegen Brighton.
Blue Jays Face Exciting Off-Season Ahead | Globalnews.ca Next post Blue Jays Face Exciting Off-Season Ahead | Globalnews.ca