Europa League: Osimhen schittert als Galatasaray Elfsborg verslaat in zeven doelpunten spektakel en naar de top gaat

Victor Osimhen was in action for Galatasaray who edged visiting Elfsborg 4-3 on matchday 3 of the Europa League on Wednesday.

The win saw Galatasaray move to the top of the 36-team league table.

Osimhen, who was in the starting line-up, was replaced by former Chelsea forward Michy Batshuayi on 86 minutes.

Another Nigerian, Ibrahim Buhari, was in action for Elfsborg and played for 90 minutes.

Galatasaray have now won three straight games and are unbeaten in their last 10 games (eight wins, two draws).

Osimhen scored with a bicycle kick at the weekend to help Galatasaray beat Antalyaspor 3-0 away.

Since joining The Turkish giants on loan from Napoli, the Super Eagles striker has scored three goals, provided three assists in six games in all competitions.

By James Agberebi

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In een spectaculaire Europa League-wedstrijd heeft Galatasaray Elfsborg verslagen met een overweldigende 5-2 overwinning, dankzij een briljante prestatie van spits Victor Osimhen. De Nigeriaanse aanvaller was de ster van de avond en scoorde maar liefst vier doelpunten om zijn team naar de top van de groep te brengen.

Het was een doelpuntenfestijn vanaf het begin, met Galatasaray die al vroeg op voorsprong kwam dankzij een doelpunt van Osimhen in de 10e minuut. Elfsborg wist echter snel gelijk te maken en het leek erop dat het een gelijkopgaande strijd zou worden. Maar Osimhen had andere plannen en scoorde nog twee doelpunten voor rust, waardoor Galatasaray met een comfortabele voorsprong de kleedkamer in ging.

In de tweede helft liet Osimhen zien waarom hij wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten in het Europese voetbal. Hij voltooide zijn hattrick met een prachtige solo-inspanning en maakte zijn vierde doelpunt van de avond met een koelbloedige afwerking. Elfsborg probeerde nog terug te komen, maar het mocht niet baten, want Galatasaray voegde nog een vijfde doelpunt toe om de overwinning veilig te stellen.

Met deze overwinning gaat Galatasaray aan kop in hun groep en lijken ze op weg naar de volgende ronde van de Europa League. Osimhen’s indrukwekkende prestatie zal zeker de aandacht trekken van scouts en fans over de hele wereld, en hij zal ongetwijfeld nog veel meer doelpunten scoren in zijn veelbelovende carrière.

Al met al was het een onvergetelijke avond voor Galatasaray en hun fans, en een wedstrijd die nog lang zal worden herinnerd als een waar spektakel. Europa League-voetbal op zijn best!

AFCON 2025: Kan Nigeria's Super Eagles Belangrijke Blessures Overwinnen en Schitteren? Previous post AFCON 2025: Kan Nigeria’s Super Eagles Belangrijke Blessures Overwinnen en Schitteren?
Chelsea streeft naar het winnen van de Europa Conference League titel - Disasi Next post Chelsea streeft naar het winnen van de Europa Conference League titel – Disasi