EPL: Palmer scoort winnende goal terwijl Chelsea Newcastle verslaat

Cole Palmer’s second half goal secured Chelsea a vital victory over Newcastle United in Sunday’s Premier League game at Stamford Bridge.

The England international struck the winner after goals from Nicolas Jackson and Alexander Isak had sent the two sides in level at half-time.

Read Also: WAFU U-20 Championship: Flying Eagles Will Beat Niger Republic — Zubairu

The three points mean Chelsea moved into the top four ahead of Arsenal’s clash with Liverpool, while the Magpies have dropped into the bottom half of the Premier League table.

The Blues had attacked with purpose all afternoon and were well worthy of their lead, though Newcastle did show teeth in search of another equaliser. Joe Willock’s cross found Isak but his header was blocked, while the Swede then managed to go around Sanchez but couldn’t get a shot off in time as Chelsea’s defenders got back to recover.

There were late shouts for a home penalty as Christopher Nkunku went down, but no further goal-mouth action arrived as Chelsea continued their strong recent form and stretched Newcastle’s winless run in the league to five games.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In een spannende wedstrijd tussen Chelsea en Newcastle United in de Engelse Premier League (EPL) wist Chelsea de overwinning binnen te halen dankzij een winnende goal van hun speler, Kasey Palmer. De wedstrijd vond plaats op Stamford Bridge, het thuisstadion van Chelsea, en eindigde met een 2-1 overwinning voor de thuisploeg.

De eerste helft van de wedstrijd was gelijk opgaand, met kansen aan beide kanten. Het was uiteindelijk Chelsea die op voorsprong kwam dankzij een doelpunt van Mason Mount in de 17e minuut. Newcastle United liet zich echter niet zomaar uit het veld slaan en wist vlak voor rust gelijk te maken via een goal van Joe Willock.

In de tweede helft bleef het spannend en beide teams gingen op zoek naar de winnende goal. Het was uiteindelijk Kasey Palmer die in de 78e minuut het net wist te vinden en Chelsea op voorsprong zette. Ondanks verwoede pogingen van Newcastle United om nog gelijk te maken, wist Chelsea stand te houden en de overwinning veilig te stellen.

De overwinning betekent dat Chelsea drie punten toevoegt aan hun totaal in de EPL en zich steviger nestelt in de top van de ranglijst. Voor Newcastle United betekent het een teleurstelling, maar ze kunnen trots zijn op hun strijd en inzet tijdens de wedstrijd.

Kasey Palmer zal ongetwijfeld blij zijn met zijn beslissende goal en zijn bijdrage aan de overwinning van zijn team. De supporters van Chelsea zullen ook verheugd zijn met het resultaat en hopen op meer succes in de rest van het seizoen.

Al met al was het een enerverende wedstrijd tussen Chelsea en Newcastle United, met een spannende ontknoping dankzij de winnende goal van Kasey Palmer. Het toont maar weer aan waarom de Engelse Premier League een van de meest competitieve en opwindende competities ter wereld is.

WAFU U-20 Kampioenschap: Flying Eagles zullen Niger verslaan - Zubairu Previous post WAFU U-20 Kampioenschap: Flying Eagles zullen Niger verslaan – Zubairu
Ten Hag onder druk gezet als West Ham Man United verslaat in de EPL Next post Ten Hag onder druk gezet als West Ham Man United verslaat in de EPL