Dessers betreurt ‘zware’ nederlaag van Rangers tegen PSV in UCL Play-off

Dessers betreurt 'zware' nederlaag van Rangers tegen PSV in UCL Play-off

De Schotse voetbalclub Rangers FC leed een zware nederlaag tegen het Nederlandse PSV Eindhoven tijdens de play-off ronde van de UEFA Champions League. De Belgische aanvaller Cyriel Dessers, die onlangs werd overgenomen door Rangers, betreurt de teleurstellende prestatie van zijn nieuwe team.

De wedstrijd vond plaats op 18 augustus 2021 in het Philips Stadion in Eindhoven. PSV domineerde de wedstrijd vanaf het begin en scoorde al in de 9e minuut via Cody Gakpo. De Nederlandse club bleef druk uitoefenen op de Rangers-verdediging en verdubbelde de voorsprong in de 29e minuut dankzij een doelpunt van Noni Madueke.

De Rangers hadden moeite om hun spel te vinden en slaagden er niet in om gevaarlijk te worden voor het doel van PSV. In de tweede helft zette PSV de dominantie voort en scoorde nog twee doelpunten via Mario Götze en Cody Gakpo, waardoor de eindstand op 4-0 kwam.

Na de wedstrijd sprak Dessers zijn teleurstelling uit over de prestatie van zijn team. Hij gaf toe dat het een zware nederlaag was en dat de Rangers niet hun beste spel lieten zien. Dessers, die hoopte op een succesvolle start bij zijn nieuwe club, erkende dat er nog veel werk aan de winkel is om de prestaties te verbeteren.

Dessers benadrukte echter ook dat het seizoen nog lang is en dat er genoeg kansen zijn om zich te herstellen. Hij gelooft in de kwaliteit van het team en is vastbesloten om bij te dragen aan het succes van de Rangers. Dessers is ervan overtuigd dat de nederlaag tegen PSV een leerervaring zal zijn voor het team en hen zal motiveren om harder te werken en beter te presteren in de toekomstige wedstrijden.

De nederlaag tegen PSV betekent dat de Rangers FC nu zijn uitgeschakeld voor de UEFA Champions League. Ze zullen nu hun focus verleggen naar de UEFA Europa League, waar ze zullen strijden om een plek in de groepsfase van het toernooi.

Het is duidelijk dat Dessers en zijn teamgenoten teleurgesteld zijn over de uitschakeling, maar ze zijn vastberaden om terug te vechten en succes te behalen in de Europa League. Dessers hoopt dat de Rangers kunnen leren van hun fouten en sterker terug kunnen komen in de komende wedstrijden.

Al met al was de nederlaag tegen PSV een bittere pil voor de Rangers FC en Dessers. Het is nu aan het team om zich te herpakken en te bewijzen dat ze in staat zijn om op hoog niveau te presteren. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor Dessers en zijn teamgenoten om hun kwaliteiten te tonen en hun doelen te bereiken.

Rubiales' moeder opgenomen in het ziekenhuis na hongerstaking: Wereldbeker Kus Schandaal Previous post Rubiales’ moeder opgenomen in het ziekenhuis na hongerstaking: Wereldbeker Kus Schandaal
Man United ondervindt opnieuw blessuretegenslag voorafgaand aan confrontatie met Arsenal Next post Man United ondervindt opnieuw blessuretegenslag voorafgaand aan confrontatie met Arsenal