Carabao Cup: Nwaneri scoort twee keer, Sterling maakt doelpunt in Arsenal’s 5-1 overwinning tegen Bolton

Carabao Cup: Nwaneri scoort twee keer, Sterling maakt doelpunt in Arsenal's 5-1 overwinning tegen Bolton

Ethan Nwaneri opened his goals account for Arsenal with a brace in the Gunners’ 5-1 win against Bolton Wanderers in round 3 of the Carabao Cup on Wednesday night.

Raheem Sterling also got his first goal for Arsenal and also provided an assist in the comfortable win.

Declan Rice gave Arsenal the lead in the 16th minute before Nwaneri doubled the lead on 37 minutes off a Sterling assist.

In the 49th minute Nwaneri got his second this time Rice laid the pass for the academy product.

Bolton pulled a goal back through Aaron Collins on 53 minutes but Sterling made it 4-1 in the 64th minute.

With 13 minutes left substitute Kai Havertz completed the rout by adding the fifth goal.

In another Carabao Cup clash champions Liverpool also thrashed West Ham 5-1 at Anfield.

Diogo Jota and Cody Gakpo got two goals each while Mohamed Salah scored one goal.

By James Agberebi

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In een spannende wedstrijd in de Carabao Cup heeft Arsenal een overtuigende 5-1 overwinning behaald tegen Bolton Wanderers. De Nigeriaanse aanvaller Nwaneri was de ster van de avond met twee doelpunten, terwijl Raheem Sterling ook op het scorebord kwam voor de Gunners.

De wedstrijd begon goed voor Arsenal, met Nwaneri die al vroeg in de eerste helft de score opende met een prachtig doelpunt. Bolton Wanderers probeerde terug te vechten, maar het was Arsenal dat de controle behield en al snel hun voorsprong verdubbelde met een doelpunt van Sterling.

In de tweede helft liet Nwaneri opnieuw zijn klasse zien door zijn tweede doelpunt van de avond te scoren, waardoor Arsenal een comfortabele voorsprong van 3-0 nam. Bolton Wanderers wist echter terug te komen met een doelpunt van hun eigen, maar het mocht niet baten toen Arsenal nog twee doelpunten scoorde om de overwinning veilig te stellen.

De overwinning zal een grote boost zijn voor Arsenal, die momenteel strijden in zowel de Premier League als de Carabao Cup. Nwaneri’s prestaties zullen zeker indruk hebben gemaakt op manager Mikel Arteta, die op zoek is naar meer doelpunten van zijn aanvallers.

Al met al was het een geweldige avond voor Arsenal en hun fans, met Nwaneri en Sterling die schitterden op het veld. De overwinning zal het team vertrouwen geven voor de rest van het seizoen en hen hopelijk helpen om succes te behalen in zowel de nationale competitie als de bekercompetitie.

Blue Jays Shortstop Bo Bichette Scheduled for Finger Surgery, Reports Globalnews.ca Previous post Blue Jays Shortstop Bo Bichette Scheduled for Finger Surgery, Reports Globalnews.ca
Europa League: Akpoguma speelt 90 minuten terwijl Hoffenheim gelijkspel speelt tegen Midtjylland Next post Europa League: Akpoguma speelt 90 minuten terwijl Hoffenheim gelijkspel speelt tegen Midtjylland