Arsenal krijgt een boost nu belangrijke spelers terugkeren naar de training na blessureperiode.

Arsenal krijgt een boost nu belangrijke spelers terugkeren naar de training na blessureperiode.

Arsenal krijgt een boost nu belangrijke spelers terugkeren naar de training na blessureperiode

Arsenal-fans kunnen opgelucht ademhalen nu enkele belangrijke spelers terugkeren naar de training na een periode van blessureleed. De Gunners hebben de afgelopen maanden te maken gehad met een flink aantal blessures, waardoor het team soms moeite had om goede resultaten te behalen. Maar met de terugkeer van enkele sleutelspelers lijkt het tij te keren voor de club uit Londen.

Een van de belangrijkste spelers die terug is op het trainingsveld is aanvoerder Pierre-Emerick Aubameyang. De spits kampte met een vervelende blessure aan zijn enkel, maar lijkt nu weer fit genoeg om mee te doen in de komende wedstrijden. Aubameyang is een van de topscorers van Arsenal en zijn aanwezigheid zal zeker een boost geven aan het team.

Ook verdediger Kieran Tierney is weer terug na een periode van blessureleed. De Schotse international is een belangrijke schakel in de defensie van Arsenal en zijn terugkeer zal ervoor zorgen dat het team weer sterker staat achterin. Met zijn snelheid en goede positionering is Tierney een waardevolle toevoeging aan het team.

Daarnaast zijn ook spelers als Thomas Partey en Gabriel Martinelli weer fit en trainen ze volop mee met de selectie. Partey is een belangrijke schakel op het middenveld en zijn aanwezigheid zal ervoor zorgen dat Arsenal meer controle krijgt over het spel. Martinelli is een jonge talentvolle aanvaller die voor veel dreiging kan zorgen in de voorhoede.

Met deze belangrijke spelers terug in de selectie lijkt Arsenal weer op volle sterkte te zijn. Trainer Mikel Arteta zal blij zijn met de terugkeer van zijn sterspelers en hoopt dat zij het team kunnen helpen om weer goede resultaten te behalen in de competitie. De fans van Arsenal kunnen dan ook met vertrouwen uitkijken naar de komende wedstrijden, wetende dat hun team weer op volle kracht is.

Duitse Wereldbekerheld overlijdt op 63-jarige leeftijd Previous post Duitse Wereldbekerheld overlijdt op 63-jarige leeftijd
Voorbeschouwing en voorspellingen van de wedstrijd Manchester City tegen Brentford Next post Voorbeschouwing en voorspellingen van de wedstrijd Manchester City tegen Brentford