Real Madrid wilde Suarez tekenen voor het WK van 2014, niet Barca

Real Madrid wilde Suarez tekenen voor het WK van 2014, niet Barca

In de aanloop naar het WK van 2014 was er veel speculatie over welke clubs geïnteresseerd waren in het aantrekken van de Uruguayaanse spits Luis Suarez. Een van de clubs die naar verluidt interesse toonde in de diensten van Suarez was Real Madrid, niet Barcelona zoals velen misschien zouden denken.

Suarez was destijds een van de meest begeerde aanvallers in het voetbal, nadat hij een indrukwekkend seizoen had gespeeld bij Liverpool in de Premier League. Zijn doelpunten en creativiteit hadden de aandacht getrokken van enkele van de grootste clubs ter wereld, waaronder Real Madrid.

Volgens verschillende bronnen waren Real Madrid en hun toenmalige coach Carlo Ancelotti zeer geïnteresseerd in het aantrekken van Suarez voor het WK van 2014. Ze zagen hem als de perfecte aanvulling op hun sterrenensemble, met spelers als Cristiano Ronaldo en Gareth Bale.

Echter, ondanks de interesse van Real Madrid, koos Suarez uiteindelijk voor een transfer naar Barcelona. De Catalanen betaalden destijds een recordbedrag van €81 miljoen om Suarez over te nemen van Liverpool. De rest is geschiedenis, aangezien Suarez uitgroeide tot een van de beste spitsen ter wereld en talloze prijzen won met Barcelona.

Hoewel Real Madrid uiteindelijk niet in staat was om Suarez te tekenen voor het WK van 2014, blijft het interessant om te speculeren over hoe de geschiedenis anders had kunnen zijn als Suarez voor de Koninklijke had gekozen. Zou hij net zo succesvol zijn geweest bij Real Madrid als bij Barcelona? Het zullen we nooit weten, maar het blijft een interessant onderwerp om over na te denken.

Sanusi staat zes maanden aan de kant met een kniebandblessure Previous post Sanusi staat zes maanden aan de kant met een kniebandblessure
Tiedemann Receives High Praise at Blue Jays Camp according to Globalnews.ca Next post Tiedemann Receives High Praise at Blue Jays Camp according to Globalnews.ca