Awoniyi worstelt nog steeds met fitheid – Nottingham Forest Manager

Awoniyi worstelt nog steeds met fitheid - Nottingham Forest Manager

Nottingham Forest Manager heeft onlangs aangegeven dat spits Taiwo Awoniyi nog steeds worstelt met zijn fitheid. De Nigeriaanse aanvaller werd in de zomer van 2021 aangetrokken door de club, maar heeft sindsdien moeite gehad om op zijn best te presteren vanwege blessures en gebrek aan fitheid.

Awoniyi, die eerder uitkwam voor clubs als Liverpool en Union Berlin, werd gezien als een belangrijke aanwinst voor Nottingham Forest vanwege zijn snelheid en doelpunteninstinct. Echter, de 24-jarige speler heeft tot nu toe slechts sporadisch gespeeld vanwege blessures en fysieke problemen.

Manager van Nottingham Forest heeft aangegeven dat het team er alles aan doet om Awoniyi te helpen bij zijn herstel en fitheid. Er wordt extra aandacht besteed aan zijn trainingsschema en fysiotherapie om ervoor te zorgen dat hij snel weer op het veld kan staan en zijn potentieel kan waarmaken.

Awoniyi zelf heeft aangegeven dat hij gefrustreerd is over zijn blessures en gebrek aan speeltijd, maar blijft positief en vastberaden om terug te komen op zijn oude niveau. Hij werkt hard aan zijn herstel en hoopt snel weer van waarde te kunnen zijn voor het team.

Het is duidelijk dat Awoniyi nog steeds een belangrijke speler kan zijn voor Nottingham Forest als hij volledig fit is. Hopelijk kan hij snel terugkeren naar het veld en laten zien wat hij waard is.

UCL: Osimhen twijfelachtig voor Napoli tegen Barcelona Previous post UCL: Osimhen twijfelachtig voor Napoli tegen Barcelona
Voorbeschouwing en voorspellingen van Rayo Vallecano tegen Real Madrid Next post Voorbeschouwing en voorspellingen van Rayo Vallecano tegen Real Madrid