Joshua blijft openstaan voor gevecht met Wilder na overwinning tegen Wallin

Joshua blijft openstaan voor gevecht met Wilder na overwinning tegen Wallin

Na zijn indrukwekkende overwinning tegen Otto Wallin, heeft de Britse bokser Anthony Joshua laten weten open te staan voor een gevecht met Deontay Wilder. Joshua, die zijn wereldtitels in het zwaargewicht heroverde na een revanchewedstrijd tegen Andy Ruiz Jr., is vastbesloten om zijn dominantie in de bokswereld te behouden en is bereid om tegen elke uitdager in de ring te stappen.

Het gevecht tussen Joshua en Wallin vond plaats op 25 september 2021 in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen. Hoewel Wallin geen gemakkelijke tegenstander was, wist Joshua zijn superioriteit te tonen door de wedstrijd op punten te winnen. Met deze overwinning heeft Joshua bewezen dat hij nog steeds een geduchte tegenstander is en klaar is voor nieuwe uitdagingen.

Een van die uitdagingen kan een gevecht met Deontay Wilder zijn, de voormalige WBC-wereldkampioen in het zwaargewicht. Wilder staat bekend om zijn verwoestende knock-outkracht en heeft in het verleden laten zien dat hij een geduchte tegenstander is. Hoewel Wilder zijn laatste gevecht tegen Tyson Fury verloor, blijft hij een van de meest gevreesde boksers in het zwaargewicht.

Joshua heeft altijd laten doorschemeren dat hij openstaat voor een gevecht met Wilder. Beide boksers hebben in het verleden al met elkaar onderhandeld over een mogelijke confrontatie, maar tot nu toe is het gevecht er nog niet van gekomen. Nu Joshua zijn titels heeft heroverd en zijn dominantie heeft laten zien, lijkt het erop dat een gevecht met Wilder steeds dichterbij komt.

Een gevecht tussen Joshua en Wilder zou een van de meest verwachte en opwindende gevechten in het zwaargewicht zijn. Beide boksers hebben een enorme fanbase en staan bekend om hun spectaculaire vechtstijl. Bovendien zou het gevecht de bokswereld op zijn kop kunnen zetten, aangezien de winnaar mogelijk een stap dichter bij een verenigde wereldtitel zou komen.

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan over een gevecht tussen Joshua en Wilder, zijn fans en experts enthousiast over de mogelijkheid van deze confrontatie. Beide boksers hebben veel te bewijzen en een gevecht tussen hen zou een ware titanenstrijd zijn.

Het is echter belangrijk op te merken dat er nog veel obstakels moeten worden overwonnen voordat het gevecht daadwerkelijk plaatsvindt. Onderhandelingen over financiën, locatie en andere details kunnen een uitdaging vormen. Bovendien hebben beide boksers hun eigen verplichtingen en andere potentiële tegenstanders die ze kunnen overwegen.

Desondanks blijft Joshua openstaan voor een gevecht met Wilder en is hij vastbesloten om zijn positie als een van de beste boksers in het zwaargewicht te behouden. Het is nu aan de promotors, managers en boksbonden om te werken aan het realiseren van dit langverwachte gevecht. Als het uiteindelijk plaatsvindt, zal het een historisch moment zijn voor de bokswereld en een gevecht dat fans niet willen missen.

Super Eagles-ster en zijn vrouw vieren Kerstmis Previous post Super Eagles-ster en zijn vrouw vieren Kerstmis
Simon genomineerd voor de Player of the Month Award van Nantes in december Next post Simon genomineerd voor de Player of the Month Award van Nantes in december