“Napoli-voorzitter verheugd over contractverlenging Osimhen: ‘We zijn gewoon blij'”

"Napoli-voorzitter verheugd over contractverlenging Osimhen: 'We zijn gewoon blij'"

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft zijn vreugde geuit over de contractverlenging van Victor Osimhen, de Nigeriaanse spits van de club. De Laurentiis gaf aan dat Napoli erg blij is met de beslissing van Osimhen om zijn contract te verlengen en dat het een belangrijke stap is voor de toekomst van de club.

Osimhen, die in de zomer van 2020 naar Napoli kwam, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld. Ondanks enkele blessures heeft hij laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor het team. Zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid hebben bijgedragen aan het succes van Napoli in verschillende competities.

De Laurentiis benadrukte dat Osimhen niet alleen een getalenteerde speler is, maar ook een geweldige persoonlijkheid heeft. Hij is toegewijd, hardwerkend en heeft een positieve invloed op het team. De voorzitter gelooft dat Osimhen een belangrijke rol zal spelen in de toekomstige successen van Napoli.

Met de contractverlenging van Osimhen heeft Napoli een signaal afgegeven aan andere clubs dat ze vastbesloten zijn om hun beste spelers te behouden. De Laurentiis benadrukte dat Napoli ambitieus is en streeft naar succes op nationaal en internationaal niveau. Het behouden van spelers zoals Osimhen is een belangrijk onderdeel van die ambitie.

De Laurentiis sprak ook zijn vertrouwen uit in de samenwerking tussen Osimhen en Napoli-trainer Luciano Spalletti. Hij gelooft dat Spalletti de juiste persoon is om het potentieel van Osimhen verder te ontwikkelen en hem te helpen groeien als speler.

De contractverlenging van Osimhen is ook goed nieuws voor de fans van Napoli. Osimhen heeft een sterke band opgebouwd met de supporters en is geliefd om zijn inzet en toewijding op het veld. Zijn aanwezigheid zal de fans blijven inspireren en hen hoop geven op succes in de komende seizoenen.

Al met al is de contractverlenging van Osimhen een belangrijke mijlpaal voor Napoli. Het toont de vastberadenheid van de club om te bouwen aan een succesvol team en het behouden van hun beste spelers. De Laurentiis en de fans zijn verheugd over deze ontwikkeling en kijken uit naar wat de toekomst brengt voor Osimhen en Napoli.

Dag van de afrekening: Parker verrast Wilder met een overwinning op basis van een unanieme beslissing Previous post Dag van de afrekening: Parker verrast Wilder met een overwinning op basis van een unanieme beslissing
Yusuf, uitgenodigd voor Super Eagles, behaalt derde opeenvolgende assist terwijl Royal Antwerp opnieuw gelijkspel speelt Next post Yusuf, uitgenodigd voor Super Eagles, behaalt derde opeenvolgende assist terwijl Royal Antwerp opnieuw gelijkspel speelt