Fulham-trainer is enthousiast over Bassey’s prestatie in overwinning tegen Nottingham Forest

Fulham-trainer is enthousiast over Bassey's prestatie in overwinning tegen Nottingham Forest

Fulham-trainer is enthousiast over Bassey’s prestatie in overwinning tegen Nottingham Forest

Fulham-trainer Scott Parker heeft zijn lof uitgesproken over de prestatie van nieuwkomer Bright Osayi-Samuel, ook wel bekend als Bassey, tijdens de recente overwinning van Fulham tegen Nottingham Forest. Bassey, die deze zomer overkwam van Queens Park Rangers, speelde een belangrijke rol in de 2-0 overwinning van zijn team.

Bassey maakte zijn debuut voor Fulham in de Championship-wedstrijd tegen Nottingham Forest en liet meteen een sterke indruk achter. De 23-jarige Nigeriaanse aanvaller was betrokken bij beide doelpunten van zijn team en werd door de fans geprezen om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid.

Trainer Scott Parker was vol lof over Bassey’s prestatie en prees zijn impact op het spel van Fulham. Parker benadrukte het belang van Bassey’s snelheid en behendigheid in het creĆ«ren van kansen voor het team en het verstoren van de verdediging van Nottingham Forest.

“Bassey heeft laten zien dat hij een geweldige aanwinst is voor ons team”, zei Parker. “Zijn snelheid en techniek hebben ons geholpen om gevaarlijke aanvallen op te zetten en de verdediging van Nottingham Forest onder druk te zetten. Hij heeft een geweldige werkethiek en past goed in ons spelconcept.”

Bassey zelf was ook blij met zijn prestatie en bedankte zijn medespelers en trainers voor hun steun. Hij gaf aan dat hij hard heeft gewerkt om zich aan te passen aan het spel van Fulham en dat hij blij is dat zijn inspanningen vruchten hebben afgeworpen.

“Ik ben erg blij met mijn prestatie tegen Nottingham Forest”, zei Bassey. “Ik heb hard gewerkt om me aan te passen aan het team en ik ben blij dat ik mijn bijdrage heb kunnen leveren aan de overwinning. Ik wil mijn medespelers en trainers bedanken voor hun vertrouwen in mij.”

De prestatie van Bassey tegen Nottingham Forest heeft de verwachtingen rondom de jonge aanvaller verhoogd. Fans en experts zijn benieuwd naar wat hij nog meer kan laten zien in de komende wedstrijden en hoe hij zich verder zal ontwikkelen onder de leiding van trainer Scott Parker.

Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid lijkt Bassey een veelbelovende speler te zijn voor Fulham. Zijn prestatie tegen Nottingham Forest heeft laten zien dat hij een belangrijke rol kan spelen in het team en kan bijdragen aan het behalen van succes in het komende seizoen.

Het is duidelijk dat Fulham-trainer Scott Parker enthousiast is over Bassey’s prestatie en zijn potentieel als speler. Met zijn talent en harde werk lijkt Bassey een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan bij Fulham.

Santos Fans steken auto's en bussen in brand tijdens rellen na historische degradatie Previous post Santos Fans steken auto’s en bussen in brand tijdens rellen na historische degradatie
Juventus tegen Napoli - Voorspellingen en Wedstrijdvoorbeschouwing Next post Juventus tegen Napoli – Voorspellingen en Wedstrijdvoorbeschouwing