Osimhen heeft tijd nodig om zijn beste vorm te vinden, zegt Napoli-baas Mazzarri.

Osimhen heeft tijd nodig om zijn beste vorm te vinden, zegt Napoli-baas Mazzarri.

Osimhen heeft tijd nodig om zijn beste vorm te vinden, zegt Napoli-baas Mazzarri

Victor Osimhen, de Nigeriaanse aanvaller die afgelopen zomer naar Napoli kwam, heeft tijd nodig om zijn beste vorm te vinden, volgens Napoli-baas Walter Mazzarri. Hoewel de 22-jarige spits veelbelovend is en al indruk heeft gemaakt met zijn snelheid en doelpunten in het verleden, heeft hij tot nu toe moeite gehad om zijn stempel te drukken bij zijn nieuwe club.

Osimhen werd in juli 2020 voor een clubrecordbedrag van €70 miljoen overgenomen van het Franse Lille. Hij werd gezien als de ideale vervanger van de vertrokken clublegende Dries Mertens. De verwachtingen waren hooggespannen, maar de jonge aanvaller heeft tot nu toe niet aan die verwachtingen kunnen voldoen.

Mazzarri erkent dat Osimhen tijd nodig heeft om zich aan te passen aan het Italiaanse voetbal en aan zijn nieuwe teamgenoten. Hij benadrukt dat de overgang naar een nieuwe competitie altijd een uitdaging is voor spelers, vooral op jonge leeftijd. De coach gelooft echter dat Osimhen het potentieel heeft om uit te groeien tot een belangrijke speler voor Napoli.

De Nigeriaanse spits heeft tot nu toe slechts vier doelpunten gemaakt in 14 wedstrijden voor Napoli. Hoewel dit geen slecht aantal is, wordt er meer verwacht van een speler die zo’n groot bedrag heeft gekost. Osimhen heeft ook te maken gehad met blessures, waardoor hij niet consistent kon spelen en zijn vorm kon vinden.

Mazzarri benadrukt echter dat het belangrijk is om geduldig te zijn met Osimhen en hem de tijd te geven om zich aan te passen. Hij wijst erop dat andere spelers, zoals Mertens, ook tijd nodig hadden om zich te ontwikkelen en hun beste vorm te vinden bij Napoli. De coach is ervan overtuigd dat Osimhen uiteindelijk zijn potentieel zal waarmaken en een belangrijke bijdrage zal leveren aan het succes van de club.

Het is ook belangrijk om te benadrukken dat Osimhen nog steeds erg jong is en dat hij nog veel kan leren en groeien als voetballer. Hij heeft al bewezen dat hij een getalenteerde spits is, met indrukwekkende prestaties in zowel de Franse Ligue 1 als het Nigeriaanse nationale team. Met de juiste begeleiding en ondersteuning kan hij zijn spel naar een hoger niveau tillen.

Napoli-fans moeten geduld hebben en vertrouwen hebben in Osimhen. Het kan even duren voordat hij zijn beste vorm vindt, maar met de steun van het team en de fans zal hij uiteindelijk zijn stempel drukken op het Italiaanse voetbal. Het is belangrijk om hem niet te snel af te schrijven en hem de tijd te geven om te groeien en zich aan te passen aan zijn nieuwe omgeving.

In conclusie, Osimhen heeft tijd nodig om zijn beste vorm te vinden bij Napoli. Hoewel hij tot nu toe niet aan de hoge verwachtingen heeft kunnen voldoen, gelooft Napoli-baas Mazzarri dat de jonge aanvaller het potentieel heeft om uit te groeien tot een belangrijke speler voor de club. Met geduld en de juiste begeleiding kan Osimhen zijn spel naar een hoger niveau tillen en zijn stempel drukken op het Italiaanse voetbal.

Bestuursvergadering AFN vindt plaats op 10 december; Atletiekkalender 2024 en Auditrapport staan bovenaan de agenda. Previous post Bestuursvergadering AFN vindt plaats op 10 december; Atletiekkalender 2024 en Auditrapport staan bovenaan de agenda.
Porter set to secure permanent spot in Raptors' rotation, reports Globalnews.ca Next post Porter set to secure permanent spot in Raptors’ rotation, reports Globalnews.ca