Bestuursvergadering AFN vindt plaats op 10 december; Atletiekkalender 2024 en Auditrapport staan bovenaan de agenda.

Bestuursvergadering AFN vindt plaats op 10 december; Atletiekkalender 2024 en Auditrapport staan bovenaan de agenda.

Bestuursvergadering AFN vindt plaats op 10 december; Atletiekkalender 2024 en Auditrapport staan bovenaan de agenda

Op 10 december zal de langverwachte bestuursvergadering van de Atletiekfederatie Nederland (AFN) plaatsvinden. Deze vergadering belooft een cruciaal moment te worden voor de toekomst van de Nederlandse atletiek, aangezien belangrijke onderwerpen zoals de atletiekkalender voor 2024 en het auditrapport bovenaan de agenda staan.

Een van de belangrijkste agendapunten is de atletiekkalender voor het jaar 2024. De kalender bepaalt welke atletiekevenementen er in Nederland zullen plaatsvinden en biedt atleten de mogelijkheid om hun training en wedstrijdschema’s te plannen. Het is van groot belang dat de kalender goed wordt samengesteld, zodat atleten voldoende kansen krijgen om zich te meten met nationale en internationale concurrenten. Daarnaast kan een goed geplande kalender ook helpen bij het aantrekken van sponsoren en het vergroten van de populariteit van de sport.

Een ander belangrijk onderwerp dat besproken zal worden tijdens de vergadering is het auditrapport. Dit rapport is opgesteld om de financiële situatie en het bestuur van de AFN te evalueren. Het is van groot belang dat het bestuur transparant en verantwoordelijk handelt bij het beheer van de financiën en het nemen van beslissingen die de toekomst van de Nederlandse atletiek beïnvloeden. Het auditrapport zal inzicht geven in eventuele tekortkomingen en aanbevelingen doen om de organisatie te verbeteren.

Naast deze twee belangrijke agendapunten zullen er ook andere onderwerpen worden besproken, zoals de ontwikkeling van jeugdatletiek, het stimuleren van talentontwikkeling en het verbeteren van de infrastructuur voor atletiekevenementen in Nederland. Het bestuur zal ook de mogelijkheid hebben om andere zaken aan te kaarten die van invloed kunnen zijn op de toekomst van de Nederlandse atletiek.

De bestuursvergadering van de AFN op 10 december zal een cruciaal moment zijn voor de Nederlandse atletiek. De beslissingen die tijdens deze vergadering worden genomen, zullen invloed hebben op de atletiekkalender voor 2024 en de toekomstige ontwikkeling van de sport in Nederland. Het is van groot belang dat het bestuur transparant, verantwoordelijk en in het belang van alle atleten handelt. De uitkomsten van deze vergadering zullen dan ook met grote belangstelling worden gevolgd door atleten, coaches en fans van de Nederlandse atletiek.

Iwobi grijpt naast Fulham's Man of the Match Award Previous post Iwobi grijpt naast Fulham’s Man of the Match Award
Osimhen heeft tijd nodig om zijn beste vorm te vinden, zegt Napoli-baas Mazzarri. Next post Osimhen heeft tijd nodig om zijn beste vorm te vinden, zegt Napoli-baas Mazzarri.