Ndidi krijgt zeer goede beoordelingen, Iheanacho gemiddeld in Leicester’s overwinning bij West Brom

Ndidi krijgt zeer goede beoordelingen, Iheanacho gemiddeld in Leicester's overwinning bij West Brom

In de recente overwinning van Leicester City op West Bromwich Albion, hebben twee Nigeriaanse internationals, Wilfred Ndidi en Kelechi Iheanacho, een belangrijke rol gespeeld. Terwijl Ndidi uitblonk met uitstekende prestaties en positieve beoordelingen, had Iheanacho een meer gemiddelde optreden.

Ndidi, die al lang bekend staat om zijn verdedigende kwaliteiten en werkethiek op het middenveld, liet wederom zien waarom hij een van de meest gewaardeerde spelers van Leicester is. Zijn vermogen om de bal te onderscheppen en de tegenstander onder druk te zetten, was van onschatbare waarde voor het team. Ndidi won maar liefst 11 van zijn 14 tackles en had een slagingspercentage van 85% in zijn passes. Zijn aanwezigheid op het veld gaf Leicester de nodige stabiliteit en controle in het middenveld.

Naast zijn verdedigende bijdrage, speelde Ndidi ook een rol in de aanval. Hij creëerde kansen voor zijn teamgenoten en had zelfs een schot op doel. Zijn veelzijdigheid en vermogen om zowel verdedigend als aanvallend bij te dragen, maken hem een waardevolle speler voor Leicester.

Aan de andere kant had Iheanacho een meer gemengd optreden tijdens de wedstrijd. Hoewel hij in staat was om een doelpunt te scoren, werd hij over het algemeen als minder invloedrijk beschouwd dan Ndidi. Iheanacho had slechts één schot op doel en zijn passing nauwkeurigheid was lager dan die van Ndidi, met een slagingspercentage van 68%. Hoewel hij zijn best deed om betrokken te zijn bij het spel, slaagde hij er niet in om dezelfde impact te hebben als zijn landgenoot.

Desondanks is het belangrijk om op te merken dat Iheanacho de afgelopen maanden aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt. Hij heeft de afgelopen wedstrijden enkele belangrijke doelpunten gescoord en lijkt steeds meer vertrouwen te krijgen. Hoewel zijn prestaties in deze specifieke wedstrijd misschien niet opvallend waren, is het duidelijk dat hij nog steeds een waardevolle speler is voor Leicester.

Al met al waren de prestaties van Ndidi en Iheanacho tijdens de overwinning van Leicester City op West Bromwich Albion een mix van uitmuntendheid en gemiddeldheid. Terwijl Ndidi de show stal met zijn verdedigende en aanvallende bijdragen, had Iheanacho een meer bescheiden optreden. Niettemin blijven beide spelers belangrijke troeven voor Leicester en zullen ze ongetwijfeld blijven bijdragen aan het succes van het team.

Hoe SatBet Exchange te gebruiken: De complete handleiding 2023 Previous post Hoe SatBet Exchange te gebruiken: De complete handleiding 2023
Super Falcons arriveren in Praia voor confrontatie met Kaapverdië tijdens WAFCONQ 2023 Next post Super Falcons arriveren in Praia voor confrontatie met Kaapverdië tijdens WAFCONQ 2023