Osimhen staat op het punt een nieuw contract te tekenen – President van Napoli

Osimhen staat op het punt een nieuw contract te tekenen - President van Napoli

Osimhen staat op het punt een nieuw contract te tekenen – President van Napoli

Victor Osimhen, de Nigeriaanse voetballer die momenteel speelt voor Napoli, staat op het punt een nieuw contract te tekenen bij de Italiaanse club. Dit nieuws werd bevestigd door de president van Napoli, Aurelio De Laurentiis, tijdens een persconferentie.

Osimhen werd in juli 2020 aangetrokken door Napoli voor een recordbedrag van €70 miljoen, waarmee hij de duurste Nigeriaanse speler ooit werd. Sinds zijn komst heeft hij indruk gemaakt met zijn snelheid, techniek en doelpunten. Hij heeft al verschillende belangrijke doelpunten gescoord en heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van Napoli in verschillende competities.

Het nieuwe contract van Osimhen zal naar verwachting zijn verblijf bij Napoli verlengen en zijn salaris verhogen. Hoewel de exacte details van het contract nog niet bekend zijn gemaakt, wordt er gespeculeerd dat hij een van de best betaalde spelers van de club zal worden. Dit toont aan hoeveel vertrouwen Napoli heeft in de kwaliteiten van Osimhen en zijn potentieel om een belangrijke speler te worden in de komende jaren.

De president van Napoli, Aurelio De Laurentiis, sprak vol lof over Osimhen tijdens de persconferentie. Hij prees zijn professionaliteit, toewijding en positieve houding op en buiten het veld. De Laurentiis benadrukte ook dat het behouden van Osimhen een prioriteit was voor de club, gezien zijn impact op het team en zijn potentieel voor de toekomst.

Het nieuws van het nieuwe contract van Osimhen zal ongetwijfeld opwinding veroorzaken onder Napoli-fans en voetballiefhebbers in het algemeen. Het bevestigt de ambitie van de club om een sterke en competitieve ploeg te behouden en versterken. Met Osimhen als een belangrijke speler in de voorhoede, kan Napoli hopen op succes in zowel nationale als internationale competities.

Osimhen zelf heeft ook zijn enthousiasme geuit over het nieuwe contract. Hij heeft herhaaldelijk verklaard hoeveel hij geniet van zijn tijd bij Napoli en hoezeer hij zich thuis voelt in de stad en de club. Het nieuwe contract zal hem de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen als speler en zijn carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Al met al is het nieuws van het nieuwe contract van Osimhen een positieve ontwikkeling voor zowel de speler als de club. Het toont aan dat Napoli vastbesloten is om zijn talentvolle spelers te behouden en te investeren in hun toekomstige succes. Met Osimhen aan boord kan Napoli blijven dromen van grote prestaties en trofeeën in de komende seizoenen.

1xBet: 120% Welkomstbonus India: 33.000 INR aan Gratis Weddenschappen Previous post 1xBet: 120% Welkomstbonus India: 33.000 INR aan Gratis Weddenschappen
Kampioenschap: Maja scoort, Ndidi levert assists terwijl Leicester West Brom verslaat op verplaatsing Next post Kampioenschap: Maja scoort, Ndidi levert assists terwijl Leicester West Brom verslaat op verplaatsing