Engeland Coach, Wiegman, is dol op het spelen van het nummer ‘For My Hand’ van Burna Boy

Engeland Coach, Wiegman, is dol op het spelen van het nummer 'For My Hand' van Burna Boy

Engeland Coach, Sarina Wiegman, is dol op het spelen van het nummer ‘For My Hand’ van Burna Boy

Sarina Wiegman, de huidige coach van het Engelse nationale vrouwenvoetbalteam, heeft onlangs onthuld dat ze dol is op het nummer ‘For My Hand’ van de Nigeriaanse artiest Burna Boy. Het nummer, dat afkomstig is van zijn album “African Giant” uit 2019, heeft een speciale betekenis voor Wiegman en haar team.

Wiegman, die in 2017 aantrad als bondscoach van Engeland, heeft altijd benadrukt hoe belangrijk muziek is in haar leven en in de kleedkamer. Ze gelooft dat muziek een krachtig hulpmiddel kan zijn om de sfeer te verbeteren en spelers te motiveren. Het nummer ‘For My Hand’ is een van haar favoriete nummers geworden om voorafgaand aan wedstrijden af te spelen.

Het nummer zelf is een energiek en opzwepend lied met een mix van Afrikaanse ritmes en moderne beats. De tekst gaat over het overwinnen van obstakels en het bereiken van succes. Voor Wiegman symboliseert het nummer de vastberadenheid en veerkracht van haar team.

Volgens Wiegman heeft het afspelen van ‘For My Hand’ voor de wedstrijd een positieve invloed op de spelers. Het helpt hen om in de juiste mindset te komen en zich te concentreren op het spel. De opzwepende beat en inspirerende tekst zorgen ervoor dat de speelsters zich krachtig en zelfverzekerd voelen.

Niet alleen Wiegman, maar ook de spelers zelf hebben aangegeven dat het nummer hen motiveert en energie geeft. Het wordt beschouwd als een soort ‘anthem’ voor het team, dat hen verenigt en hen herinnert aan hun doelen en ambities.

Wiegman heeft ook benadrukt dat het luisteren naar muziek niet alleen tijdens wedstrijden belangrijk is, maar ook tijdens trainingssessies en andere teamactiviteiten. Ze gelooft dat muziek een krachtig middel is om de teamgeest te versterken en een positieve sfeer te creëren.

Het feit dat Wiegman ervoor heeft gekozen om een nummer van Burna Boy af te spelen, laat ook zien dat ze openstaat voor verschillende muziekstijlen en culturen. Dit weerspiegelt haar waardering voor diversiteit en haar bereidheid om verschillende invloeden te omarmen.

Al met al is het duidelijk dat het nummer ‘For My Hand’ van Burna Boy een speciale betekenis heeft gekregen voor Sarina Wiegman en het Engelse nationale vrouwenvoetbalteam. Het is een bron van motivatie en inspiratie geworden, die hen helpt om hun doelen te bereiken en succesvol te zijn op het veld.

Melbet Registratiegids - Hoe vandaag te registreren bij Melbet Previous post Melbet Registratiegids – Hoe vandaag te registreren bij Melbet
Gids voor de Bet9ja App 2023: Downloaden, Installeren, Aanmelden Next post Gids voor de Bet9ja App 2023: Downloaden, Installeren, Aanmelden