Edo Gouverneur Obaseki feliciteert doelman Obasogie van Insurance met uitnodiging voor Super Eagles

Edo Gouverneur Obaseki feliciteert doelman Obasogie van Insurance met uitnodiging voor Super Eagles

Edo Gouverneur Obaseki feliciteert doelman Obasogie van Insurance met uitnodiging voor Super Eagles

De Edo-staat gouverneur, Godwin Obaseki, heeft zijn felicitaties overgebracht aan doelman Osagie Obasogie van Bendel Insurance Football Club, die onlangs werd uitgenodigd om deel uit te maken van het Nigeriaanse nationale voetbalteam, de Super Eagles.

Obasogie, een getalenteerde doelman die bekend staat om zijn indrukwekkende prestaties op het veld, heeft de aandacht getrokken van de technische staf van de Super Eagles. Zijn uitnodiging is een erkenning van zijn harde werk, toewijding en vaardigheden.

Gouverneur Obaseki prees Obasogie voor zijn prestaties en benadrukte het belang van sportontwikkeling in de staat. Hij merkte op dat de uitnodiging van Obasogie niet alleen een persoonlijke mijlpaal is, maar ook een bron van trots voor de hele Edo-staat.

De gouverneur benadrukte ook dat sport een krachtig instrument is om jongeren te betrekken en hen weg te houden van negatieve invloeden. Hij benadrukte het belang van het ondersteunen en bevorderen van talentontwikkeling in verschillende sportdisciplines, waaronder voetbal.

Obasogie’s uitnodiging voor de Super Eagles is een inspiratiebron voor andere jonge voetballers in Edo-staat. Het toont aan dat hard werken en vastberadenheid kunnen leiden tot geweldige kansen en erkenning op nationaal niveau.

De gouverneur beloofde verdere ondersteuning en investeringen in sportinfrastructuur en -programma’s in de staat. Hij benadrukte dat de regering van Edo vastbesloten is om een omgeving te creëren waarin jonge talenten kunnen gedijen en hun dromen kunnen verwezenlijken.

Obasogie zelf was verheugd over zijn uitnodiging en bedankte de gouverneur voor zijn felicitaties. Hij benadrukte dat hij zich bewust is van de verantwoordelijkheid die gepaard gaat met het vertegenwoordigen van Nigeria op internationaal niveau en beloofde zijn uiterste best te doen om het land trots te maken.

De uitnodiging van Obasogie voor de Super Eagles is een grote stap voorwaarts in zijn carrière en opent de deur naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Het is een moment van viering voor zowel hem als de hele Edo-staat, die trots kan zijn op het feit dat een van hun eigen spelers wordt erkend op nationaal niveau.

Met de voortdurende steun en investeringen in sportontwikkeling, zal Edo-staat ongetwijfeld nog meer getalenteerde spelers voortbrengen die kunnen bijdragen aan het succes van Nigeria in de internationale voetbalarena.

2026 WK-kwalificatie: Super Eagles verwelkomen Tella en Obasogie Previous post 2026 WK-kwalificatie: Super Eagles verwelkomen Tella en Obasogie
Abiodun geniet van zijn nominatie voor de CAF Young Player Of The Year Next post Abiodun geniet van zijn nominatie voor de CAF Young Player Of The Year