2026 WK-kwalificatie: Awaziem onthult ambities van Super Eagles voorafgaand aan wedstrijden tegen Lesotho en Zimbabwe

2026 WK-kwalificatie: Awaziem onthult ambities van Super Eagles voorafgaand aan wedstrijden tegen Lesotho en Zimbabwe

2026 WK-kwalificatie: Awaziem onthult ambities van Super Eagles voorafgaand aan wedstrijden tegen Lesotho en Zimbabwe

Met de 2026 WK-kwalificatiewedstrijden in volle gang, zijn de Nigeriaanse Super Eagles vastbesloten om hun stempel te drukken op het wereldwijde voetbalpodium. Een van de spelers die een belangrijke rol speelt in het team is verdediger Chidozie Awaziem. In een recent interview heeft hij de ambities van het team onthuld voorafgaand aan de wedstrijden tegen Lesotho en Zimbabwe.

Awaziem, die momenteel speelt voor FC Boavista in Portugal, is een ervaren speler in het Nigeriaanse nationale team. Hij heeft al meerdere keren zijn waarde bewezen op het veld en is een belangrijke schakel in de verdediging van de Super Eagles. Met zijn sterke fysieke aanwezigheid en tactisch inzicht is hij een geduchte tegenstander voor elke aanvaller.

In het interview benadrukte Awaziem de vastberadenheid van het team om te presteren tijdens de kwalificatiewedstrijden. Hij sprak over de honger van de spelers om zich te kwalificeren voor het WK en hun ambitie om verder te komen dan ooit tevoren. Awaziem benadrukte dat het team zich volledig bewust is van de uitdagingen die voor hen liggen, maar dat ze vastbesloten zijn om te slagen.

De verdediger sprak ook over de specifieke wedstrijden tegen Lesotho en Zimbabwe. Hij erkende dat beide teams sterke tegenstanders zijn, maar hij benadrukte dat de Super Eagles goed voorbereid zijn en klaar zijn om de uitdaging aan te gaan. Awaziem sprak over het belang van teamwork en discipline tijdens de wedstrijden, en hoe deze factoren cruciaal zullen zijn voor het behalen van positieve resultaten.

Awaziem sprak ook over de steun van de fans en hoe deze een belangrijke rol spelen in het succes van het team. Hij riep de Nigeriaanse supporters op om achter de Super Eagles te staan en hen aan te moedigen tijdens de kwalificatiewedstrijden. Hij benadrukte dat de steun van het thuispubliek een extra motivatie kan zijn voor de spelers en hen kan helpen om boven zichzelf uit te stijgen.

Tot slot sprak Awaziem over zijn persoonlijke doelen voor de kwalificatiewedstrijden. Hij gaf aan dat hij vastbesloten is om zijn beste spel te laten zien en een positieve bijdrage te leveren aan het team. Hij sprak over zijn verantwoordelijkheid als verdediger om de tegenstanders te stoppen en het team te helpen om overwinningen te behalen.

Met de vastberadenheid en ambitie van spelers zoals Awaziem, lijkt het erop dat de Super Eagles goed gepositioneerd zijn om succesvol te zijn tijdens de 2026 WK-kwalificatiewedstrijden. Met hun sterke teamgeest en talent hebben ze alle ingrediƫnten om ver te komen in het toernooi. Het is nu aan hen om deze ambities waar te maken en Nigeria trots te maken op het wereldtoneel van het voetbal.

Matt Chapman rejects the Blue Jays' qualifying offer, as reported by Globalnews.ca. Previous post Matt Chapman rejects the Blue Jays’ qualifying offer, as reported by Globalnews.ca.
1xBet Welkomstbonus Nigeria: 300% stortingsbonus tot 145.600 Next post 1xBet Welkomstbonus Nigeria: 300% stortingsbonus tot 145.600