Chelsea stopt verliesreeks tegen Man City in dramatische thriller met acht doelpunten

Chelsea heeft een einde gemaakt aan hun verliesreeks tegen Manchester City in een dramatische thriller met acht doelpunten. De wedstrijd vond plaats op zaterdagavond in het Etihad Stadium en bood de toeschouwers een spektakelstuk van begin tot eind.

Chelsea begon sterk aan de wedstrijd en nam al vroeg de leiding. Na slechts vijf minuten spelen opende Hakim Ziyech de score met een prachtig afstandsschot. Dit gaf Chelsea het nodige vertrouwen en ze bleven druk uitoefenen op de verdediging van Manchester City.

De thuisploeg liet zich echter niet zomaar uit het veld slaan en vocht terug. In de 29e minuut maakte Kevin De Bruyne de gelijkmaker met een schot van buiten het strafschopgebied. Dit was een belangrijk moment voor Manchester City, omdat het hen weer in de wedstrijd bracht.

De eerste helft eindigde met een 1-1 stand, maar de tweede helft zou nog veel meer doelpunten opleveren. Chelsea kwam opnieuw op voorsprong dankzij een doelpunt van Kurt Zouma in de 61e minuut. Het leek er even op dat Chelsea de overwinning zou kunnen behouden, maar Manchester City gaf zich niet gewonnen.

In een razendsnelle opeenvolging van doelpunten wist Manchester City de score om te draaien. In de 73e minuut maakte Riyad Mahrez de gelijkmaker en slechts twee minuten later zorgde Phil Foden voor de voorsprong van Manchester City. De sfeer in het stadion was elektrisch en de fans werden getrakteerd op een waar spektakel.

Maar Chelsea gaf niet op en vocht terug. In de 85e minuut maakte Tammy Abraham de gelijkmaker en bracht daarmee de spanning terug in de wedstrijd. Het leek erop dat de wedstrijd zou eindigen in een gelijkspel, maar Chelsea had andere plannen.

In de blessuretijd wist Chelsea nog twee doelpunten te maken. Allereerst was het Callum Hudson-Odoi die in de 92e minuut de voorsprong pakte voor Chelsea. En alsof dat nog niet genoeg was, maakte Timo Werner in de 95e minuut het achtste doelpunt van de wedstrijd voor Chelsea.

De overwinning van Chelsea betekende niet alleen een einde aan hun verliesreeks tegen Manchester City, maar het zorgde er ook voor dat ze hun positie in de top vier van de Premier League verstevigden. Het was een onvergetelijke wedstrijd die nog lang zal worden herinnerd door zowel spelers als fans.

Al met al was het een spectaculaire avond vol doelpunten en drama. Chelsea toonde veerkracht en vastberadenheid om terug te vechten en uiteindelijk de overwinning te behalen. Deze overwinning zal hen ongetwijfeld een boost geven voor de rest van het seizoen en hen motiveren om nog meer successen te behalen.

NPFL: Enyimba verliest van Pillars, Remo Stars vernederen Gombe United Previous post NPFL: Enyimba verliest van Pillars, Remo Stars vernederen Gombe United
Akpom scoort in derde opeenvolgende competitiewedstrijd voor Ajax Next post Akpom scoort in derde opeenvolgende competitiewedstrijd voor Ajax