Southgate waarschuwt James: Je hebt nog één laatste kans voor Euro 2024

Southgate waarschuwt James: Je hebt nog één laatste kans voor Euro 2024

Southgate waarschuwt James: Je hebt nog één laatste kans voor Euro 2024

De Engelse bondscoach Gareth Southgate heeft Reece James, de talentvolle rechtsback van Chelsea, gewaarschuwd dat hij nog één laatste kans heeft om zich te bewijzen voor het EK van 2024. Southgate heeft de jonge verdediger opgeroepen om zijn prestaties te verbeteren en consistentie te tonen als hij hoopt geselecteerd te worden voor het nationale team.

James, die bekend staat om zijn snelheid, techniek en verdedigende kwaliteiten, heeft al indruk gemaakt in de Premier League en de Champions League. Hij heeft laten zien dat hij een belangrijke speler kan zijn op het hoogste niveau. Echter, Southgate benadrukt dat talent alleen niet genoeg is om een plek in het nationale team te verdienen.

De bondscoach heeft James aangemoedigd om zijn spel verder te ontwikkelen en te werken aan zijn zwakke punten. Southgate gelooft dat James nog meer kan groeien als speler en dat hij het potentieel heeft om een sleutelrol te spelen in het Engelse team. Hij heeft benadrukt dat het EK van 2024 een belangrijk toernooi is en dat alleen de besten zullen worden geselecteerd.

Southgate heeft ook gewaarschuwd dat er veel concurrentie is op de positie van rechtsback. Met spelers als Trent Alexander-Arnold, Kyle Walker en Kieran Trippier die ook strijden om een plek in het team, zal James zijn uiterste best moeten doen om zich te onderscheiden. Southgate heeft benadrukt dat hij alleen spelers zal selecteren die consistent presteren en het team kunnen helpen om succes te behalen.

Voor James betekent dit dat hij zijn focus moet behouden en hard moet blijven werken. Hij zal moeten laten zien dat hij niet alleen een getalenteerde speler is, maar ook een betrouwbare en consistente kracht in de verdediging. Southgate heeft aangegeven dat hij bereid is om spelers kansen te geven, maar dat ze deze kansen moeten grijpen en zichzelf moeten bewijzen.

Het is duidelijk dat Southgate hoge verwachtingen heeft van James en dat hij gelooft in zijn potentieel. Het is nu aan de jonge verdediger om deze waarschuwing ter harte te nemen en alles te geven om zijn plek in het nationale team veilig te stellen voor Euro 2024. Met hard werken en vastberadenheid kan James zijn laatste kans grijpen en een belangrijke rol spelen in het succes van Engeland op het EK.

Athletic Bilbao tegen Celta Vigo - Voorspellingen en Wedstrijdvoorbeschouwing Previous post Athletic Bilbao tegen Celta Vigo – Voorspellingen en Wedstrijdvoorbeschouwing
Rooney wijt afname leiderschapskwaliteiten bij spelers aan telefoons en sociale media Next post Rooney wijt afname leiderschapskwaliteiten bij spelers aan telefoons en sociale media