UCL: Porto-trainer Conceição bevestigt beschikbaarheid van Sanusi voor confrontatie met Antwerp

UCL: Porto-trainer Conceição bevestigt beschikbaarheid van Sanusi voor confrontatie met Antwerp

UCL: Porto-trainer Conceição bevestigt beschikbaarheid van Sanusi voor confrontatie met Antwerp

Porto-trainer Sergio Conceição heeft bevestigd dat verdediger Zaidu Sanusi beschikbaar zal zijn voor de confrontatie met Antwerp in de UEFA Champions League. Sanusi raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Sporting CP in de Primeira Liga, maar is nu hersteld en klaar om weer in actie te komen.

Sanusi, een Nigeriaanse international, heeft indruk gemaakt sinds zijn komst naar Porto afgelopen zomer. Hij heeft zich snel aangepast aan het Europese voetbal en heeft een belangrijke rol gespeeld in de verdediging van Porto.

Het nieuws van zijn beschikbaarheid zal een opluchting zijn voor Conceição, aangezien Sanusi een belangrijke speler is in zijn tactische opstelling. Met zijn snelheid en technische vaardigheden kan hij zowel verdedigend als aanvallend een verschil maken.

De wedstrijd tegen Antwerp is van cruciaal belang voor Porto, aangezien ze momenteel op de derde plaats staan in Groep D van de Champions League. Ze hebben nog steeds kans om door te gaan naar de volgende ronde, maar hebben een overwinning nodig om hun kansen levend te houden.

Antwerp, daarentegen, staat op de tweede plaats in de groep en zal ook strijden voor de overwinning om hun positie te behouden. Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen twee sterke teams.

Met Sanusi terug in het team kan Porto profiteren van zijn defensieve stabiliteit en aanvallende impulsen. Zijn snelheid en vermogen om de flanken te bestrijken, zullen van onschatbare waarde zijn bij het afstoppen van de aanvallen van Antwerp en het creëren van kansen voor Porto.

Conceição zal ongetwijfeld vertrouwen hebben in zijn team en zal er alles aan doen om de overwinning veilig te stellen. Hij heeft al laten zien dat hij tactisch bekwaam is en in staat is om zijn spelers te motiveren om op hun best te presteren.

De wedstrijd tussen Porto en Antwerp belooft een spektakel te worden, met beide teams die strijden voor de overwinning. Met Sanusi weer beschikbaar, heeft Porto een extra troef in handen en zal het erop gebrand zijn om de drie punten te pakken.

Voetbalfans over de hele wereld zullen uitkijken naar deze wedstrijd, want het is een belangrijk moment in de Champions League. Het zal interessant zijn om te zien hoe beide teams zich presenteren en wie er uiteindelijk als winnaar uit de bus komt.

Voor Porto is het cruciaal om te winnen en hun kansen op kwalificatie voor de volgende ronde levend te houden. Met Sanusi terug in het team hebben ze een goede kans om dit doel te bereiken. Het wordt een spannende avond vol voetbalactie en hopelijk een overwinning voor Porto.

Lobi Stars verslaan Bayelsa Utd uit en heroveren de eerste plaats, Sporting Lagos vernedert Pillars Previous post Lobi Stars verslaan Bayelsa Utd uit en heroveren de eerste plaats, Sporting Lagos vernedert Pillars
Boniface op weg naar zijn derde opeenvolgende Bundesliga Rookie van de Maand Award Next post Boniface op weg naar zijn derde opeenvolgende Bundesliga Rookie van de Maand Award