AFREXIMBANK sponsort Afrikaanse Freestyle Voetbalwedstrijd georganiseerd door Feet ‘N’ Tricks

AFREXIMBANK sponsort Afrikaanse Freestyle Voetbalwedstrijd georganiseerd door Feet 'N' Tricks

AFREXIMBANK sponsort Afrikaanse Freestyle Voetbalwedstrijd georganiseerd door Feet ‘N’ Tricks

AFREXIMBANK, de Afrikaanse Export-Import Bank, heeft aangekondigd dat zij de officiële sponsor zal zijn van de Afrikaanse Freestyle Voetbalwedstrijd die georganiseerd wordt door Feet ‘N’ Tricks. Dit evenement, dat plaatsvindt in verschillende Afrikaanse landen, heeft tot doel het freestyle voetbal in Afrika te promoten en jonge talenten een platform te bieden om hun vaardigheden te tonen.

Freestyle voetbal is een vorm van voetbal waarbij spelers indrukwekkende trucs en acrobatische bewegingen uitvoeren met de bal. Het is een spectaculaire en creatieve sport die steeds populairder wordt over de hele wereld. Met de sponsoring van dit evenement wil AFREXIMBANK bijdragen aan de ontwikkeling van freestyle voetbal in Afrika en de talenten van jonge spelers ondersteunen.

Feet ‘N’ Tricks, een toonaangevend bedrijf op het gebied van freestyle voetbal in Afrika, organiseert al enkele jaren freestyle voetbalwedstrijden en evenementen in verschillende Afrikaanse landen. Het bedrijf heeft als missie om freestyle voetbal te bevorderen en jonge talenten te ontdekken en te ondersteunen. Met de steun van AFREXIMBANK kan Feet ‘N’ Tricks het evenement uitbreiden en meer kansen bieden aan jonge spelers om hun vaardigheden te laten zien.

De Afrikaanse Freestyle Voetbalwedstrijd, gesponsord door AFREXIMBANK, zal een reeks kwalificatiewedstrijden en een grote finale omvatten. De kwalificatiewedstrijden zullen plaatsvinden in verschillende Afrikaanse landen, waarbij de beste freestyle voetbalspelers worden geselecteerd om door te gaan naar de finale. De finale zal een spektakel zijn waarbij de finalisten hun beste trucs en moves zullen laten zien om de titel van Afrikaanse Freestyle Voetbalkampioen te winnen.

Naast het promoten van freestyle voetbal, heeft AFREXIMBANK ook als doel om de jeugd in Afrika te inspireren en te motiveren. Door middel van sport en talentontwikkeling wil de bank jongeren aanmoedigen om hun passies na te streven en hun potentieel te realiseren. Door de sponsoring van de Afrikaanse Freestyle Voetbalwedstrijd hoopt AFREXIMBANK jonge spelers aan te moedigen om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun dromen na te jagen.

De samenwerking tussen AFREXIMBANK en Feet ‘N’ Tricks belooft een spannend evenement te worden voor freestyle voetbalfans in heel Afrika. Het biedt niet alleen een platform voor talentvolle spelers om zich te laten zien, maar ook een kans voor het publiek om te genieten van de spectaculaire moves en trucs die freestyle voetbal te bieden heeft.

Met de steun van AFREXIMBANK zal de Afrikaanse Freestyle Voetbalwedstrijd ongetwijfeld een groot succes worden en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van freestyle voetbal in Afrika. Het evenement zal jonge spelers inspireren, talenten ontdekken en de sport naar nieuwe hoogten tillen.

Haaland, Foden en Lewis genomineerd voor Etihad Speler van de Maand Previous post Haaland, Foden en Lewis genomineerd voor Etihad Speler van de Maand
EersteBank sponsort de 103e editie van het Georgian Cup Polo-toernooi in Kaduna Next post EersteBank sponsort de 103e editie van het Georgian Cup Polo-toernooi in Kaduna