Fulham-trainer Silva verdedigt Bassey na teleurstellende vertoning tegen Tottenham

Fulham-trainer Silva verdedigt Bassey na teleurstellende vertoning tegen Tottenham

Fulham-trainer Marco Silva heeft zijn verdediging opgenomen voor linksback Calvin Bassey na zijn teleurstellende vertoning tegen Tottenham Hotspur. Bassey, die deze zomer overkwam van Rangers, kreeg de kans om zich te bewijzen in de Premier League, maar slaagde er niet in om indruk te maken tijdens de wedstrijd tegen de Spurs.

Silva erkende dat Bassey een moeilijke avond had tegen een sterke tegenstander, maar benadrukte dat het belangrijk is om geduldig te zijn met jonge spelers die zich aanpassen aan een hoger niveau. Hij wees erop dat Bassey nog steeds veel potentieel heeft en dat hij vertrouwen heeft in zijn capaciteiten.

De 21-jarige Bassey werd regelmatig overlopen door de aanvallers van Tottenham en had moeite om zijn verdedigende taken uit te voeren. Hij werd ook betrapt op een aantal slordige passes en leek overweldigd door de snelheid en intensiteit van de wedstrijd.

Silva erkende dat Bassey nog veel moet leren en zich verder moet ontwikkelen, maar hij gelooft dat de jonge verdediger de juiste mentaliteit heeft om te groeien. Hij benadrukte het belang van het bieden van ondersteuning en begeleiding aan jonge spelers, vooral wanneer ze geconfronteerd worden met moeilijke momenten.

De Fulham-trainer wees erop dat Bassey al indruk had gemaakt tijdens de voorbereiding op het seizoen en dat hij vertrouwen heeft in zijn kwaliteiten. Hij benadrukte dat het belangrijk is om geduldig te zijn en te blijven werken met de jonge spelers om hen te helpen zich aan te passen aan het hogere niveau van de Premier League.

Silva gaf ook aan dat hij Bassey zal blijven steunen en hem kansen zal blijven geven om zich te bewijzen. Hij gelooft dat de teleurstellende vertoning tegen Tottenham een leerervaring zal zijn voor de jonge verdediger en dat hij hier sterker uit zal komen.

Het is duidelijk dat Fulham-trainer Silva vastbesloten is om Bassey te ondersteunen en hem te helpen groeien als speler. Hij gelooft in het potentieel van de jonge verdediger en is ervan overtuigd dat hij zich kan ontwikkelen tot een belangrijke speler voor het team.

Het is nu aan Bassey om te laten zien dat hij kan leren van zijn fouten en zich kan aanpassen aan het hogere niveau van de Premier League. Met de steun van zijn trainer en het juiste mentale en fysieke werk, heeft Bassey alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen tot een succesvolle speler bij Fulham.

2026 WK Voetbal voor vrouwen: Super Eagles krijgen data voor wedstrijden tegen Lesotho en Zimbabwe Previous post 2026 WK Voetbal voor vrouwen: Super Eagles krijgen data voor wedstrijden tegen Lesotho en Zimbabwe
De beste golf schoenen met demping voor heren Next post De beste golf schoenen met demping voor heren