Exclusief: ‘Richt je op je doelpuntenvorm bij Napoli’ – Alloy Agu vertelt Osimhen

Exclusief: 'Richt je op je doelpuntenvorm bij Napoli' - Alloy Agu vertelt Osimhen

Victor Osimhen, de Nigeriaanse spits van Napoli, heeft onlangs advies gekregen van zijn landgenoot Alloy Agu. Agu, voormalig doelman van het Nigeriaanse nationale team, heeft Osimhen aangespoord om zich volledig te concentreren op zijn doelpuntenvorm bij Napoli.

Osimhen maakte afgelopen zomer de overstap van Lille naar Napoli voor een recordbedrag van €70 miljoen. De 22-jarige spits werd gezien als een van de grootste talenten in het Europese voetbal en Napoli had hoge verwachtingen van hem. Echter, Osimhen heeft tot nu toe moeite gehad om aan deze verwachtingen te voldoen.

Agu, die nu keeperstrainer is bij de Nigeriaanse voetbalbond, heeft Osimhen geadviseerd om zich niet te laten afleiden door andere zaken en zich volledig te richten op het maken van doelpunten. Volgens Agu is het belangrijk dat Osimhen zijn zelfvertrouwen behoudt en blijft geloven in zijn kwaliteiten.

“Als spits moet je altijd gefocust zijn op het maken van doelpunten. Dat is je belangrijkste taak”, aldus Agu. “Natuurlijk zijn er andere aspecten van het spel die ook belangrijk zijn, zoals het creëren van kansen voor je teamgenoten, maar je moet je primair richten op het scoren.”

Agu benadrukte ook het belang van hard werken en discipline. Hij adviseerde Osimhen om extra tijd te besteden aan trainingen en zichzelf uit te dagen om beter te worden. Daarnaast benadrukte hij het belang van een gezonde levensstijl, inclusief voldoende rust en goede voeding.

Osimhen heeft het advies van Agu ter harte genomen en heeft laten zien dat hij bereid is om hard te werken. Hij heeft extra trainingssessies ingelast en heeft zijn focus gelegd op het verbeteren van zijn afwerking. Dit heeft al vruchten afgeworpen, aangezien Osimhen de afgelopen weken enkele belangrijke doelpunten heeft gescoord voor Napoli.

Het is duidelijk dat Osimhen nog steeds veel potentieel heeft en dat hij in staat is om een belangrijke speler te worden voor Napoli. Met de steun en het advies van Agu lijkt hij op de goede weg te zijn om zijn doelpuntenvorm terug te vinden.

Het is belangrijk voor Osimhen om zich niet te laten ontmoedigen door tegenslagen en zich te blijven concentreren op zijn doelpuntenvorm. Als hij zijn zelfvertrouwen behoudt en blijft werken aan zijn vaardigheden, is er geen twijfel dat hij zal slagen bij Napoli en zijn potentieel als een van de beste spitsen ter wereld zal waarmaken.

Athletic Bilbao tegen Almeria - Voorspellingen en Wedstrijdvoorbeschouwing Previous post Athletic Bilbao tegen Almeria – Voorspellingen en Wedstrijdvoorbeschouwing
5 Top Weekend Games om te wedden met ₦100.000 PariPesa Bonus Next post 5 Top Weekend Games om te wedden met ₦100.000 PariPesa Bonus