Ten Hag verheugd met overwinning van Man United op Crystal Palace in de Carabao Cup

Ten Hag verheugd met overwinning van Man United op Crystal Palace in de Carabao Cup

Ten Hag verheugd met overwinning van Man United op Crystal Palace in de Carabao Cup

Erik ten Hag, de trainer van Ajax, heeft zijn vreugde geuit over de overwinning van Manchester United op Crystal Palace in de Carabao Cup. De Engelse club versloeg Crystal Palace met 2-0 in de kwartfinales van het toernooi, waardoor ze zich plaatsten voor de halve finales.

Ten Hag, die bekend staat om zijn analytische benadering van het spel, prees het tactische vermogen van Manchester United tijdens de wedstrijd. Hij benadrukte de effectiviteit van hun spel en de manier waarop ze de controle over de wedstrijd behielden.

“Manchester United heeft een uitstekende prestatie geleverd tegen Crystal Palace”, zei Ten Hag. “Ze toonden een solide verdediging en waren zeer efficiënt in de aanval. Het was duidelijk dat ze goed voorbereid waren en een duidelijk plan hadden.”

Ten Hag wees ook op de individuele prestaties van enkele spelers van Manchester United, zoals Cristiano Ronaldo en Jadon Sancho, die beiden doelpunten maakten tijdens de wedstrijd. Hij prees hun kwaliteiten en impact op het spel.

“Ronaldo en Sancho hebben laten zien waarom ze tot de beste spelers ter wereld behoren”, zei Ten Hag. “Hun doelpunten waren van grote waarde en ze speelden een belangrijke rol bij het creëren van kansen voor het team.”

De overwinning van Manchester United op Crystal Palace betekent dat ze nu een stap dichter bij het winnen van de Carabao Cup zijn. Ten Hag gelooft dat dit succes hen een boost zal geven in de rest van het seizoen.

“Deze overwinning zal het vertrouwen van Manchester United vergroten”, zei Ten Hag. “Het winnen van een toernooi is altijd een geweldige prestatie en kan een team motiveren om nog beter te presteren. Ik verwacht dat ze deze positieve energie zullen meenemen naar hun volgende wedstrijden.”

Ten Hag benadrukte echter ook dat het belangrijk is om gefocust te blijven en niet te verslappen na een overwinning. Hij herinnerde eraan dat er nog steeds veel uitdagingen op hen wachten, zowel in de Carabao Cup als in andere competities.

“Manchester United moet blijven werken en zich blijven verbeteren”, zei Ten Hag. “Er zijn nog veel sterke teams in de Carabao Cup en ze moeten zich voorbereiden op zware wedstrijden. Bovendien hebben ze ook andere doelen, zoals de Premier League en de Champions League, waar ze hun aandacht op moeten richten.”

Ten Hag concludeerde zijn opmerkingen door te zeggen dat hij vertrouwen heeft in de capaciteiten van Manchester United en dat hij uitkijkt naar hun verdere prestaties in het seizoen.

“Manchester United heeft een getalenteerd team en een ervaren coach”, zei Ten Hag. “Ik ben ervan overtuigd dat ze in staat zijn om grote dingen te bereiken. Ik wens hen veel succes in de rest van het seizoen.”

2026 WK-kwalificatie: Zimbabwe's middenveldster Munetsi levert twee assists in Reims' overwinning tegen Lille. Previous post 2026 WK-kwalificatie: Zimbabwe’s middenveldster Munetsi levert twee assists in Reims’ overwinning tegen Lille.
Vrolijk Eid El Maulud -- Van Complete Sports Next post Vrolijk Eid El Maulud — Van Complete Sports