UCL: Napoli-trainer Garcia steunt Osimhen om doelpuntendroogte te doorbreken tegen Braga

UCL: Napoli-trainer Garcia steunt Osimhen om doelpuntendroogte te doorbreken tegen Braga

UCL: Napoli-trainer Garcia steunt Osimhen om doelpuntendroogte te doorbreken tegen Braga

De Nigeriaanse spits Victor Osimhen heeft de afgelopen weken te maken gehad met een droogte in doelpunten voor zijn club Napoli. Ondanks zijn indrukwekkende prestaties aan het begin van het seizoen, heeft Osimhen de laatste wedstrijden moeite gehad om het net te vinden. Echter, Napoli-trainer Rudi Garcia heeft zijn volledige steun uitgesproken voor de jonge aanvaller en gelooft dat hij spoedig zijn doelpuntendroogte zal doorbreken.

Osimhen, die afgelopen zomer de overstap maakte van Lille naar Napoli voor een clubrecordbedrag van €70 miljoen, begon het seizoen met veelbelovende optredens. Hij scoorde onder andere in de Serie A en de UEFA Champions League. Zijn snelheid, kracht en techniek maakten hem al snel een publiekslieveling bij Napoli-fans.

Echter, de laatste weken is Osimhen niet in staat geweest om zijn stempel te drukken op de wedstrijden. Hij heeft geen doelpunten kunnen maken en lijkt soms gefrustreerd te raken door zijn gebrek aan succes. Desondanks blijft trainer Rudi Garcia vertrouwen hebben in de kwaliteiten van de jonge spits.

Garcia benadrukte dat doelpuntendroogtes een normaal onderdeel zijn van het leven van een spits. Hij herinnerde eraan dat zelfs de beste aanvallers ter wereld periodes hebben waarin ze niet kunnen scoren. Het belangrijkste is volgens Garcia dat Osimhen blijft werken en geloven in zijn eigen kunnen.

De trainer heeft ook aangegeven dat hij Osimhen zal blijven opstellen in de komende wedstrijden, inclusief de UEFA Champions League-wedstrijd tegen Braga. Garcia is ervan overtuigd dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Osimhen zijn vorm hervindt en weer doelpunten gaat maken.

Daarnaast heeft Garcia benadrukt dat het niet alleen de verantwoordelijkheid van Osimhen is om doelpunten te maken. Hij gelooft dat het hele team moet bijdragen aan het aanvalsspel en dat de doelpunten vanzelf zullen komen als iedereen samenwerkt.

Osimhen zelf heeft laten zien dat hij veerkrachtig is en vastbesloten om zijn doelpuntendroogte te doorbreken. Hij heeft hard getraind en extra tijd besteed aan het verbeteren van zijn afwerking. De steun van zijn trainer en medespelers zal hem ongetwijfeld helpen om zijn zelfvertrouwen terug te krijgen en weer te scoren.

Als Osimhen erin slaagt om zijn doelpuntendroogte te doorbreken tegen Braga, zou dit niet alleen een opluchting voor hem zijn, maar ook een enorme boost voor het team. Het zou laten zien dat hij in staat is om terug te vechten en zijn stempel te drukken op belangrijke wedstrijden.

Kortom, ondanks zijn recente moeilijkheden blijft Napoli-trainer Rudi Garcia volledig achter Victor Osimhen staan. Hij gelooft dat de Nigeriaanse spits spoedig zijn doelpuntendroogte zal doorbreken en weer belangrijke doelpunten zal maken voor de club. Met de steun van zijn trainer en medespelers zal Osimhen ongetwijfeld zijn vorm hervinden en zijn stempel drukken op het aanvalsspel van Napoli.

Perisic zal de rest van het seizoen missen door een ACL-blessure Previous post Perisic zal de rest van het seizoen missen door een ACL-blessure
Fans kunnen decoders winnen tijdens GOtv Boxing Night 29 Next post Fans kunnen decoders winnen tijdens GOtv Boxing Night 29