“Shorunmu spoort Nigeriaanse competitiedoelmannen aan om in zichzelf te geloven voor nationaal succes”

"Shorunmu spoort Nigeriaanse competitiedoelmannen aan om in zichzelf te geloven voor nationaal succes"

Shorunmu spoort Nigeriaanse competitiedoelmannen aan om in zichzelf te geloven voor nationaal succes

De voormalige Nigeriaanse doelman, Ike Shorunmu, heeft onlangs een oproep gedaan aan de huidige generatie Nigeriaanse competitiedoelmannen om in zichzelf te geloven en hun vaardigheden te ontwikkelen om nationaal succes te behalen. Shorunmu, die zelf meer dan 30 keer het doel van Nigeria verdedigde, is van mening dat de huidige doelmannen het potentieel hebben om uit te blinken op het internationale toneel, maar dat ze meer vertrouwen in zichzelf moeten hebben.

Shorunmu benadrukt het belang van zelfvertrouwen voor een doelman. Hij stelt dat het vertrouwen in je eigen vaardigheden essentieel is om op het hoogste niveau te kunnen presteren. Hij herinnert zich zijn eigen tijd als doelman en hoe hij altijd in zichzelf geloofde, zelfs in moeilijke situaties. Dit vertrouwen stelde hem in staat om zijn beste spel te spelen en zijn team te helpen successen te behalen.

De voormalige doelman benadrukt ook het belang van hard werken en toewijding. Hij moedigt de huidige generatie doelmannen aan om hun vaardigheden voortdurend te verbeteren en nooit te stoppen met leren. Hij wijst erop dat de concurrentie in het moderne voetbal steeds sterker wordt en dat alleen degenen die bereid zijn om hard te werken en zichzelf constant te verbeteren, succes zullen behalen.

Shorunmu wijst ook op het belang van ervaring. Hij moedigt jonge doelmannen aan om zoveel mogelijk speeltijd te krijgen, zowel op clubniveau als in nationale competities. Hij gelooft dat het spelen van wedstrijden en het opdoen van ervaring cruciaal is voor de ontwikkeling van een doelman. Hij herinnert zich hoe hij zelf veel speeltijd kreeg bij zijn club en hoe dit hem hielp om zijn vaardigheden te verfijnen en zichzelf te bewijzen.

Tot slot benadrukt Shorunmu het belang van mentale kracht. Hij stelt dat doelmannen vaak onder immense druk staan ​​en dat het essentieel is om mentaal sterk te zijn om met deze druk om te kunnen gaan. Hij moedigt doelmannen aan om technieken te leren om met stress en druk om te gaan, zoals meditatie en visualisatie.

In conclusie spoort Shorunmu de Nigeriaanse competitiedoelmannen aan om in zichzelf te geloven, hard te werken, ervaring op te doen en mentaal sterk te zijn. Hij gelooft dat met de juiste mindset en toewijding, deze doelmannen in staat zullen zijn om nationaal succes te behalen en Nigeria trots te maken op het internationale podium.

Adeleye geniet van zijn oproep voor het nationale elftal van Nigeria Previous post Adeleye geniet van zijn oproep voor het nationale elftal van Nigeria
Boniface verkozen tot Bundesliga Rookie van de Maand augustus Next post Boniface verkozen tot Bundesliga Rookie van de Maand augustus