Joselu vindt dat Kroos vijf Ballon d’Ors had moeten winnen

Joselu vindt dat Kroos vijf Ballon d'Ors had moeten winnen

Joselu, een Spaanse voetbalfan, is van mening dat Toni Kroos, de Duitse middenvelder, vijf Ballon d’Ors had moeten winnen. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste voetballer ter wereld. Hoewel Kroos een geweldige carrière heeft gehad en vele prijzen heeft gewonnen, heeft hij nog nooit de Ballon d’Or in ontvangst mogen nemen. Joselu is van mening dat dit een grote onrechtvaardigheid is en dat Kroos meer erkenning verdient voor zijn prestaties.

Toni Kroos staat bekend om zijn technische vaardigheden, visie op het spel en zijn vermogen om het tempo van een wedstrijd te bepalen. Hij begon zijn professionele carrière bij Bayern München, waar hij al snel indruk maakte met zijn spel. In 2014 verhuisde hij naar Real Madrid, waar hij uitgroeide tot een van de belangrijkste spelers van het team.

Gedurende zijn carrière heeft Kroos vele successen behaald. Hij heeft verschillende nationale en internationale titels gewonnen, waaronder de Champions League, de Wereldbeker voor clubs en meerdere landstitels. Bovendien heeft hij met het Duitse nationale team het WK van 2014 gewonnen.

Joselu betoogt dat deze prestaties alleen al genoeg zouden moeten zijn om Kroos de Ballon d’Or te laten winnen. Hij wijst erop dat Kroos niet alleen een uitstekende speler is, maar ook een belangrijke bijdrage levert aan het succes van zijn teams. Zijn visie op het spel en zijn vermogen om zijn teamgenoten in staat te stellen beter te spelen, maken hem volgens Joselu een buitengewone speler.

Daarnaast benadrukt Joselu dat Kroos consistent presteert op het hoogste niveau. Hij is een vaste waarde in het Duitse nationale team en heeft een belangrijke rol gespeeld in de successen van Real Madrid. Zijn constante bijdrage aan het spel en zijn vermogen om onder druk te presteren, maken hem volgens Joselu een van de beste spelers ter wereld.

Joselu bekritiseert de keuzes van de Ballon d’Or-jury en beweert dat ze te veel gericht zijn op individuele prestaties, zoals doelpunten en assists. Hij stelt dat voetbal meer is dan alleen statistieken en dat de impact van een speler op het spel als geheel ook moet worden gewaardeerd. Volgens Joselu heeft Kroos bewezen dat hij een cruciale rol kan spelen in het succes van zijn teams, zelfs als zijn individuele statistieken niet altijd indrukwekkend zijn.

Hoewel Joselu begrijpt dat er andere geweldige spelers zijn die de Ballon d’Or hebben gewonnen, zoals Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, blijft hij van mening dat Kroos ook de erkenning verdient. Hij hoopt dat in de toekomst de criteria voor deze prijs zullen veranderen en dat spelers zoals Kroos ook in aanmerking zullen komen voor de Ballon d’Or.

In conclusie is Joselu van mening dat Toni Kroos vijf Ballon d’Ors had moeten winnen vanwege zijn indrukwekkende carrière, zijn bijdrage aan het succes van zijn teams en zijn vermogen om het spel te beïnvloeden. Hij hoopt dat in de toekomst meer aandacht zal worden besteed aan de impact van spelers zoals Kroos, zodat ze de erkenning krijgen die ze verdienen.

Nieuwe datum voor start van het NPFL-seizoen 2023/24 opnieuw uitgesteld Previous post Nieuwe datum voor start van het NPFL-seizoen 2023/24 opnieuw uitgesteld
Osimhen en Oshoala genomineerd voor de Ballon d'Or Award 2023 Next post Osimhen en Oshoala genomineerd voor de Ballon d’Or Award 2023