Guardiola mist volgende twee wedstrijden van Man City na rugoperatie

Guardiola mist volgende twee wedstrijden van Man City na rugoperatie

Guardiola mist volgende twee wedstrijden van Man City na rugoperatie

Manchester City-manager Pep Guardiola zal de komende twee wedstrijden van zijn team moeten missen vanwege een rugoperatie. De Spaanse coach onderging de operatie om een ​​langdurig probleem met zijn rug aan te pakken, dat hem al geruime tijd hinderde.

Guardiola heeft al eerder aangegeven dat hij last heeft van rugpijn en dat het zijn dagelijkse activiteiten beïnvloedt. Na overleg met het medische team van Manchester City werd besloten dat een operatie de beste oplossing was om het probleem aan te pakken.

De operatie vond plaats in Barcelona, waar Guardiola vandaan komt en waar hij zijn carrière als voetballer begon. Hij werd geopereerd door een team van specialisten die bekend staan ​​om hun expertise op het gebied van rugchirurgie.

Hoewel de operatie succesvol was, zal Guardiola naar verwachting enige tijd nodig hebben om te herstellen. Dit betekent dat hij de komende twee wedstrijden van Manchester City zal missen, waaronder een belangrijke competitiewedstrijd tegen een directe concurrent.

De afwezigheid van Guardiola zal ongetwijfeld een impact hebben op het team, aangezien hij bekend staat om zijn tactische vaardigheden en vermogen om zijn spelers te motiveren. Zijn assistenten zullen echter de verantwoordelijkheid op zich nemen tijdens zijn afwezigheid en proberen het team op koers te houden.

Het is niet de eerste keer dat Guardiola afwezig is vanwege gezondheidsproblemen. In het verleden heeft hij al eens een sabbatical genomen om te herstellen van burn-out en vermoeidheid. Dit toont aan dat hij bereid is om zijn gezondheid voorop te stellen en de nodige rust te nemen om volledig te herstellen.

De spelers van Manchester City zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn dat hun manager er niet bij zal zijn tijdens deze belangrijke wedstrijden. Ze zullen echter gemotiveerd zijn om hun best te doen en hem trots te maken tijdens zijn afwezigheid.

Guardiola zal naar verwachting snel terugkeren naar zijn functie als manager van Manchester City zodra hij volledig is hersteld. Tot die tijd zullen de fans en het team geduld moeten hebben en vertrouwen op de interim-coachingstaf om het schip recht te houden.

Het belangrijkste is nu dat Guardiola de tijd krijgt om te herstellen en zijn gezondheid op de eerste plaats te zetten. Het succes van Manchester City is afhankelijk van een gezonde en energieke manager, en het team zal ongetwijfeld op hem wachten tot hij weer terug is op de zijlijn.

Betway Review: Welkomstbonus, Registratie, Storting Previous post Betway Review: Welkomstbonus, Registratie, Storting
Nigeriaanse Folorunso en Adekoya uit Bahrein gaan door naar de halve finales van de 400 meter horden voor vrouwen tijdens de #WorldAthleticsChamps in Italië. Next post Nigeriaanse Folorunso en Adekoya uit Bahrein gaan door naar de halve finales van de 400 meter horden voor vrouwen tijdens de #WorldAthleticsChamps in Italië.