Belang van hard werken voor mijn nominatie voor de Ballon d’Or – Lookman

Belang van hard werken voor mijn nominatie voor de Ballon d'Or - Lookman

Super Eagles winger Ademola Lookman says his nomination for tonight’s Ballon d’Or award was as a result of his hard work for Atalanta and Nigeria.

Lookman’s progress has seen him listed as one of 30 nominees for this year’s Ballon d’Or, with the winner of the award for the world’s top footballer to be announced today in Paris. 

Being the only African on the men’s shortlist added even more weight to his achievement.

Read Also: ‘The Love Is Crazy’ — Iwobi, Bassey Feel At Home Playing For Super Eagles

However, speaking in an interview with BBC Sport, the Nigerian international stated that he’s delighted to be listed for the award.

“It’s obviously special being in the list. I have achieved great things for club and country. It’s been a defining year in terms of progress and  steps taken which I’m very proud of. 

This is just the start. Obviously, great things come with hard work, so, working hard is an important thing to me.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Als voetballer is het streven naar succes en erkenning een van de belangrijkste doelen die je kunt hebben. Voor velen is het winnen van de Ballon d’Or, de prestigieuze prijs voor de beste voetballer ter wereld, het ultieme doel. Om deze prijs te winnen, is hard werken een absolute vereiste.

Het belang van hard werken kan niet genoeg benadrukt worden als het gaat om het najagen van succes in de voetbalwereld. Talent alleen is niet genoeg om de top te bereiken, het vereist toewijding, discipline en een onvermoeibare werkethiek. Dit geldt niet alleen voor training op het veld, maar ook voor het onderhouden van een gezonde levensstijl, het verbeteren van technische vaardigheden en het mentaal sterk blijven in moeilijke tijden.

Voor mij, Lookman, is het winnen van de Ballon d’Or een droom die ik al sinds mijn jeugd koester. Om deze droom werkelijkheid te laten worden, ben ik bereid om alles te geven en harder te werken dan ooit tevoren. Ik besef dat er geen shortcuts zijn naar succes en dat elke trainingssessie, elk offer en elke tegenslag een kans is om sterker te worden en mezelf te verbeteren.

Het belang van hard werken wordt vaak onderschat in de moderne voetbalwereld, waar talent en fysieke capaciteiten soms als voldoende worden beschouwd. Echter, de echte groten in de sport zijn degenen die bereid zijn om te blijven pushen, blijven leren en blijven evolueren, zelfs als ze al aan de top staan.

Voor mij is hard werken niet alleen een middel om mijn doelen te bereiken, maar ook een manier van leven. Het is de sleutel tot succes op en naast het veld, en ik ben vastbesloten om elke dag te blijven streven naar verbetering en groei.

Dus terwijl ik mijn nominatie voor de Ballon d’Or koester en mijn ogen gericht houd op de prijs, weet ik dat mijn werkethiek en toewijding mijn grootste troeven zullen zijn in de strijd om deze prestigieuze prijs te winnen. Ik zal blijven werken, blijven pushen en blijven geloven dat met hard werken alles mogelijk is.

Mikel: Makelele Is Mijn Mentor Previous post Mikel: Makelele Is Mijn Mentor
Zidane weigert aanbod voor managerpositie bij Manchester United - Henry Next post Zidane weigert aanbod voor managerpositie bij Manchester United – Henry