Zubairu prijst Flying Eagles voor het veiligstellen van een plek op het AFCON-toernooi tijdens het WAFU U-20 Kampioenschap

Zubairu prijst Flying Eagles voor het veiligstellen van een plek op het AFCON-toernooi tijdens het WAFU U-20 Kampioenschap

Flying Eagles head coach, Aliyu Zubairu has lauded his players for their strong character after they secured a place in the final at the ongoing WAFU B U-20 Championship in Togo.

The title holders started the competition with a 1-0 defeat against already eliminated Burkina Faso.

The Flying Eagles however bounced back with impressive wins against Cote d’Ivoire and Niger Republic.

South Africa will host the U-20 AFCON early next year.

“I commend the boys, they showed real character to fight back and win the match, it was the same way they did against Cote d’Ivoire,” Zubairu said in his post-match reaction.

“We were disappointed when we lost to Burkina Faso in our opening game, but we have since bounced back to top reckoning.”

Nigeria and Ghana will clash in the final of the WAFU B U-20 Championship in Lome on Wednesday.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Nigeriaanse voetballegende Garba Zubairu heeft de Flying Eagles geprezen voor het veiligstellen van een plek op het Afrika Cup of Nations (AFCON) toernooi tijdens het West-Afrikaanse voetbalunie (WAFU) U-20 kampioenschap. De Flying Eagles wisten zich te kwalificeren voor het prestigieuze toernooi na een overwinning op Ghana in de halve finale.

Zubairu, die zelf een succesvolle carrière als voetballer heeft gehad en nu actief is als coach en analist, prees de prestaties van de Flying Eagles tijdens het WAFU U-20 kampioenschap. Hij benadrukte het belang van dit toernooi als een platform voor jonge talenten om zich te laten zien en zich te ontwikkelen.

De Flying Eagles hebben een lange geschiedenis van succes op internationaal niveau en hebben in het verleden meerdere keren de AFCON gewonnen. Zubairu gelooft dat dit team het potentieel heeft om opnieuw te schitteren op het hoogste niveau en is ervan overtuigd dat ze een serieuze kans maken om de titel te veroveren.

Het AFCON toernooi is een van de meest prestigieuze voetbaltoernooien op het Afrikaanse continent en trekt elk jaar miljoenen fans van over de hele wereld. Het is een geweldige kans voor jonge spelers om zich te meten met de beste talenten uit Afrika en zichzelf te bewijzen op het hoogste niveau.

Zubairu moedigt de Flying Eagles aan om hard te blijven werken en zich te blijven focussen op hun doelen. Hij gelooft dat met de juiste mentaliteit en toewijding, dit team in staat is om grote dingen te bereiken en Nigeria trots te maken op het internationale toneel.

Al met al is Zubairu vol lof over de prestaties van de Flying Eagles en kijkt hij uit naar hun optreden op het AFCON toernooi. Hij is ervan overtuigd dat dit team alles in huis heeft om succesvol te zijn en hoopt dat ze hun potentieel zullen waarmaken en Nigeria zullen vertegenwoordigen met trots.

Mourinho bekritiseert 'zelfzuchtige' Super Eagles-ster na thuisoverwinning Previous post Mourinho bekritiseert ‘zelfzuchtige’ Super Eagles-ster na thuisoverwinning
Serie A: AC Milan klaar voor strijd tegen Napoli - Fonseca Next post Serie A: AC Milan klaar voor strijd tegen Napoli – Fonseca