Arsenal is niet hetzelfde zonder Saka – Shearer

Arsenal is niet hetzelfde zonder Saka - Shearer

Legendary England striker Alan Shearer says the Arsenal team is not the same without Bukayo Saka.

Saka returned to the Arsenal team from injury by getting on the score sheet in the 2-2 draw with Liverpool.

Prior to Sunday’s clash with the Reds, Saka missed his side’s defeat at Bournemouth and their Champions League clash with Shakhtar Donetsk.

“Bukayo is an excellent player, I love his attitude,” Shearer was qouted on Arsenal News Central.

” I think he’s missed the last two games before the #Liverpool match and that’s the first time in five years he’s missed back-to-back games which when you consider who he is and how many times he gets kicked you can’t help but just like his attitude and like everything about him.

“He’s got great ability and it was a great goal. That first half, in particular, showed how much he means to the Arsenal team and that they are not quite the same without him but that is understandable because he has got that much ability.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Alan Shearer, voormalig Engels voetballer en huidige analist, heeft onlangs zijn mening gegeven over de impact van Bukayo Saka op het Arsenal-team. Volgens Shearer is Arsenal niet hetzelfde zonder de jonge sterspeler.

Saka, die op slechts 19-jarige leeftijd al een belangrijke rol speelt in het Arsenal-team, wordt door velen gezien als een van de meest veelbelovende talenten in het Engelse voetbal. Zijn snelheid, technische vaardigheden en intelligentie op het veld hebben hem al snel geliefd gemaakt bij de fans en zijn teamgenoten.

Shearer benadrukt dat Saka’s afwezigheid een groot gemis is voor Arsenal. Zijn vermogen om kansen te creëren en doelpunten te maken heeft het team vaak geholpen om wedstrijden te winnen. Zonder hem op het veld lijkt Arsenal minder gevaarlijk en minder effectief in de aanval.

Shearer wijst er ook op dat Saka niet alleen belangrijk is vanwege zijn individuele kwaliteiten, maar ook vanwege zijn invloed op het team als geheel. Zijn energie en positiviteit zijn aanstekelijk en motiveren zijn medespelers om beter te presteren.

Het is duidelijk dat Saka een cruciale speler is voor Arsenal en zijn afwezigheid kan een groot verschil maken in de prestaties van het team. Het is dan ook van groot belang dat Arsenal ervoor zorgt dat hij fit en in vorm blijft, zodat hij zijn waardevolle bijdrage kan blijven leveren aan het succes van het team.

Manchester United ontslaat Ten Hag Previous post Manchester United ontslaat Ten Hag
Mourinho bekritiseert 'zelfzuchtige' Super Eagles-ster na thuisoverwinning Next post Mourinho bekritiseert ‘zelfzuchtige’ Super Eagles-ster na thuisoverwinning