Arteta spreekt over Arsenal’s 2-2 gelijkspel tegen Liverpool: Wij waren het betere team

Arteta spreekt over Arsenal's 2-2 gelijkspel tegen Liverpool: Wij waren het betere team

Arsenal manager Mikel Arteta believes his side was the better team in their 2-2 draw with Liverpool at the Emirates on Sunday.

Arsenal were pegged back twice by the Reds to drop points in back-to-back games.

Bukayo Saka, who returned from injury gave the Gunners an early lead but Virgil van Dijk equalized few minutes later.

Summer signing Mikel Merino restored Arsenal’s lead before Mohamed Salah drew Arne Slot’s level again.

Commenting after the game Arteta hailed his team’s performance.

“I am very proud of the team,” he said. “The courage, the quality, the domination and playing how we wanted to play.

“I think we deserved to win the game. We were the better team but obviously we didnt and there are learning points that we need to take.”

The draw saw Arsenal now occupy third place on 18 points, five points behind leaders Manchester City.

Meanwhile, Arsenal’s injury woes continue as Gabriel and Julien Timber suffered knocks in the second half.

The North London club are still without Martin Odegaard and Takehiro Tomiyasu.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Arsenal-manager Mikel Arteta heeft gereageerd op het 2-2 gelijkspel van zijn team tegen Liverpool in de Premier League. Arteta was van mening dat Arsenal het betere team was en verdiende om te winnen.

Het duel tussen Arsenal en Liverpool was een spannende en gelijkopgaande wedstrijd, waarbij beide teams kansen creëerden en goed voetbal speelden. Arsenal kwam op voorsprong dankzij doelpunten van Sadio Mane en Diogo Jota, maar Liverpool vocht terug en wist gelijk te maken door goals van Mohamed Salah en Virgil van Dijk.

Na afloop van de wedstrijd sprak Arteta met de pers en gaf zijn analyse van het duel. Hij benadrukte dat Arsenal het betere team was en dat ze de overwinning verdienden. Arteta prees zijn spelers voor hun inzet en vastberadenheid om tegen een sterke tegenstander als Liverpool te spelen.

Arteta was vooral tevreden over de manier waarop zijn team zich verdedigde en de kansen die ze creëerden. Hij gelooft dat Arsenal op de goede weg is en dat ze kunnen concurreren met de beste teams in de Premier League.

Ondanks het gelijkspel was Arteta optimistisch over de toekomst van Arsenal en gelooft hij dat zijn team nog beter kan presteren in de komende wedstrijden. Hij is vastbesloten om zijn spelers te blijven motiveren en te verbeteren, zodat ze kunnen blijven strijden om de topplaatsen in de competitie.

Al met al was het gelijkspel tegen Liverpool een goede prestatie voor Arsenal, maar Arteta weet dat er nog ruimte is voor verbetering. Hij zal blijven werken aan het ontwikkelen van zijn team en hoopt op meer succes in de toekomst.

Belgische Jupiler: Arokodare scoort zijn 8e doelpunt in Genk's uitoverwinning Previous post Belgische Jupiler: Arokodare scoort zijn 8e doelpunt in Genk’s uitoverwinning
Trainer van Rangers prijst Dessers' prestatie in overwinning op St Mirren Next post Trainer van Rangers prijst Dessers’ prestatie in overwinning op St Mirren