Trainer van Rangers prijst Dessers’ prestatie in overwinning op St Mirren

Trainer van Rangers prijst Dessers' prestatie in overwinning op St Mirren

Rangers Coach Lauds Dessers’ Display In Win Over St Mirrren

Rangers manager, Philippe Clement has showered encomium on Cyriel Dessers following the forward’s impressive performance in the Gers 2-1 win at St.Mirren on Saturday.

Dessers came off the bench to score the winning goal for the Light Blues.

The Nigeria international has now scored eight goals in 16 games for Rangers this season.

Clement praised the forward’s performance in the keenly contested encounter.

“It was a good performance after a European night. We could have scored more than two goals but the opponent’s goalkeeper was really strong and with Cyriel, he was really active,” has told Rangers TV.

He showed his big heart on Thursday and he did that again today. He loves the club and wants to give everything to get results. A striker not only scores but also helps the team by providing assists.

The second goal shows the hunger and passion Cyriel has to win games here and he gives everything for that so I’m really happy. The way he came onto the pitch is what I expect from every player who comes on, to give us that extra energy and that needs to be our strength in the next couple of months.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De trainer van Rangers, Steven Gerrard, heeft de prestatie van Cyriel Dessers geprezen na de overwinning op St Mirren. De Belgische spits maakte een sterke indruk tijdens de wedstrijd en wist het net te vinden met een doelpunt in de tweede helft.

Gerrard was vol lof over Dessers’ optreden en prees zijn harde werk en vastberadenheid op het veld. Hij benadrukte ook de impact die de spits had op het team en hoe hij zijn medespelers wist te inspireren met zijn spel.

Dessers zelf was ook blij met zijn prestatie en gaf aan dat hij hard heeft gewerkt om zijn kans te grijpen bij Rangers. Hij bedankte zijn teamgenoten en de staf voor hun steun en geloof in hem.

De overwinning op St Mirren was een belangrijke stap voor Rangers in hun jacht op het kampioenschap. Met spelers als Dessers in topvorm, lijkt het team goed op weg om hun doelen te bereiken dit seizoen.

Al met al was het een geweldige avond voor Rangers en Dessers, en de lof van Gerrard is een mooie beloning voor de inspanningen van de Belgische spits. Met nog veel wedstrijden te gaan, zullen fans van Rangers ongetwijfeld uitkijken naar meer indrukwekkende prestaties van Dessers in de toekomst.

Arteta spreekt over Arsenal's 2-2 gelijkspel tegen Liverpool: Wij waren het betere team Previous post Arteta spreekt over Arsenal’s 2-2 gelijkspel tegen Liverpool: Wij waren het betere team
Slot prijst Salah als een top speler Next post Slot prijst Salah als een top speler