Belgische Jupiler: Arokodare scoort zijn 8e doelpunt in Genk’s uitoverwinning

Belgische Jupiler: Arokodare scoort zijn 8e doelpunt in Genk's uitoverwinning

Tolu Arokodare was on target for Genk in their 2-0 win away to Gent in the Belgian Jupiler on Sunday.

Arokodare has now taken his tally in the Belgian topflight to eight goals, one assist in 12 games.

Arokodare put Genk in front when he netted in the 46th minute before Jarne Steuckers made it 2-0 on 58 minutes from the penalty spot.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Belgische Jupiler Pro League heeft de Nigeriaanse spits Paul Onuachu zijn goede vorm voortgezet door zijn 8e doelpunt van het seizoen te scoren in KRC Genk’s uitoverwinning tegen KV Oostende. Onuachu, die in de zomer van 2020 overkwam van FC Midtjylland, heeft zich snel aangepast aan het Belgische voetbal en is uitgegroeid tot een van de topscorers van de competitie.

De 21-jarige spits, die bekend staat om zijn fysieke kracht en doelgerichtheid, heeft al indruk gemaakt op de fans en de media met zijn prestaties in de Jupiler Pro League. Zijn doelpunt tegen KV Oostende was een typisch voorbeeld van zijn kwaliteiten, waarbij hij de bal kalm en beheerst in het doel schoof na een snelle counter van Genk.

Onuachu’s doelpunt was cruciaal voor Genk, dat uiteindelijk met 2-1 won van KV Oostende en zo drie belangrijke punten pakte in de strijd om de top van de competitie. De overwinning betekende ook dat Genk ongeslagen blijft in de laatste vijf wedstrijden en stevig op de derde plaats staat in het klassement.

De prestaties van Onuachu hebben niet alleen Genk geholpen, maar hebben ook de aandacht getrokken van scouts en clubs uit heel Europa. Met zijn indrukwekkende statistieken en doelpuntenproductie is het slechts een kwestie van tijd voordat de Nigeriaanse spits de stap maakt naar een grotere competitie.

Al met al was de overwinning van Genk op KV Oostende een belangrijke mijlpaal in het seizoen van de club, en met spelers als Onuachu in topvorm lijkt het erop dat er nog veel meer successen zullen volgen voor de Belgische ploeg.

WAFU B U-20: Vliegende Adelaars verslaan Niger 3-1, om Ghana in de finale te ontmoeten Previous post WAFU B U-20: Vliegende Adelaars verslaan Niger 3-1, om Ghana in de finale te ontmoeten