Super Lig: Besiktas moet vallen voor Galatasaray – Osimhen

Super Lig: Besiktas moet vallen voor Galatasaray - Osimhen

Super Eagles striker Victor Osimhen has declared that Galatasary will only be satisfied with a win over Besiktas in tomorrow’s Turkish League clash.

The Nigerian international who scored a stunning goal in the team’s win against Antalyaspor last weekend will be hoping to replicate his incredible form.

The 25-year-old has scored three goals for the Turkish Super Lig champions this season.

Read Also: Manchester City Will Exist Without Me –Guardiola

Speaking with Beyaz TV, Osimhen stated that his priority is the team victory, not his goal against Besiktas.

“Of course I think the Beşiktaş match will be tough. But we are ready and will give it our all. We want to get the 3 points.

“I don’t care whether I score against Beşiktaş or not.

“I just want to win. The team wants to win too. I think we are ready.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Turkse Super Lig staat er een spannende wedstrijd op het programma tussen Besiktas en Galatasaray. De twee rivaliserende clubs zullen het tegen elkaar opnemen in wat belooft een intense strijd te worden. Een van de spelers waar de fans naar uitkijken is Victor Osimhen, de Nigeriaanse spits die momenteel furore maakt bij Napoli.

Besiktas staat momenteel bovenaan in de Super Lig, maar Galatasaray zit hen op de hielen. De club uit Istanbul heeft een sterke ploeg met ervaren spelers en een getalenteerde coach. Galatasaray heeft al meerdere keren bewezen dat ze in staat zijn om grote wedstrijden te winnen en ze zullen er alles aan doen om Besiktas te verslaan.

Een van de sleutelspelers voor Galatasaray zal Victor Osimhen zijn. De 23-jarige spits heeft dit seizoen al indruk gemaakt met zijn doelpunten en assists. Zijn snelheid, kracht en doelgerichtheid maken hem een geduchte tegenstander voor elke verdediging. Osimhen heeft laten zien dat hij op het hoogste niveau kan presteren en hij zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de wedstrijd tegen Besiktas.

Besiktas zal echter niet zomaar toegeven aan Galatasaray en ze zullen er alles aan doen om hun positie aan de top van de ranglijst te behouden. Met spelers als Cyle Larin, Rachid Ghezzal en Domagoj Vida hebben ze een sterke ploeg die in staat is om elke tegenstander te verslaan. De wedstrijd tussen Besiktas en Galatasaray belooft dan ook een spektakel te worden voor de fans.

Het is moeilijk te voorspellen wie er als winnaar uit de strijd zal komen, maar één ding is zeker: de wedstrijd tussen Besiktas en Galatasaray zal een van de hoogtepunten van het seizoen worden in de Turkse Super Lig. Voetbalfans over de hele wereld zullen uitkijken naar deze kraker en hopelijk zullen beide teams laten zien waarom ze tot de top van het Turkse voetbal behoren.

Guardiola zegt dat Manchester City zal blijven bestaan zonder hem Previous post Guardiola zegt dat Manchester City zal blijven bestaan zonder hem
WAFU U-20 Kampioenschap: Flying Eagles zullen Niger verslaan - Zubairu Next post WAFU U-20 Kampioenschap: Flying Eagles zullen Niger verslaan – Zubairu