EPL: Mateta’s enkele doelpunt bezorgt Crystal Palace overwinning op Tottenham

EPL: Mateta's enkele doelpunt bezorgt Crystal Palace overwinning op Tottenham

A Jean-Philippe Mateta’s solitary goal was enough as Crystal Palace secured a precious maximum points against Tottenham in Sunday’s Premier League game.

From the opening whistle, Spurs never looked right as passes were sloppy, defending was poor, and the press that Spurs have been known to tear defenses down looked lackluster.

Never garnering chances in the final third to put a Palace defense in shambles, the Palace attack came into the game and started to make its presence on the pitch.

Read Also: EPL: Pressure Mount On Ten Hag As West Ham Overcome Man United

Their winner came in the 31st minute when Mateta latched onto Eberechi Eze’s clever flick and drilled in from close range.

Ange Postecoglou was left fuming on the sidelines as his side only had a handful of chances and looked so disjoined as they’ve lost back-to-back away games in the Premier League.

Tottenham will have to shake the defeat off quickly as they host the EFL Cup Round of 16 contest against Manchester City on Wednesday.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de Premier League wedstrijd tussen Crystal Palace en Tottenham Hotspur wist Jean-Philippe Mateta zijn team naar een overwinning te leiden met een enkel doelpunt. De Franse spits scoorde in de 27e minuut van de wedstrijd en zorgde ervoor dat Crystal Palace met 1-0 won van de topclub uit Londen.

Mateta, die in januari 2021 werd gehuurd van Mainz 05, heeft zich snel aangepast aan het Engelse voetbal en heeft laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor Crystal Palace. Zijn doelpunt tegen Tottenham was zijn tweede doelpunt in de Premier League sinds zijn komst naar de club.

De overwinning op Tottenham was een belangrijke overwinning voor Crystal Palace, aangezien het team onder leiding van manager Patrick Vieira op zoek is naar een plek in de top tien van de Premier League. De overwinning op een topclub als Tottenham zal het vertrouwen van de spelers zeker een boost geven en hen motiveren om nog beter te presteren in de rest van het seizoen.

Crystal Palace heeft dit seizoen al laten zien dat ze in staat zijn om van de beste teams in de Premier League te winnen, met overwinningen op clubs als Manchester City en Arsenal. Met spelers als Mateta die in vorm zijn en het team inspireren, lijkt het erop dat Crystal Palace een veelbelovend seizoen tegemoet gaat.

De overwinning op Tottenham zal ook een zure nasmaak achterlaten bij de spelers en fans van de club uit Londen. Tottenham, onder leiding van manager Nuno Espirito Santo, had gehoopt om de drie punten mee naar huis te nemen, maar slaagde er niet in om voorbij een sterk Crystal Palace te komen.

Al met al was de overwinning van Crystal Palace op Tottenham een spannende en verdiende overwinning voor het team. Met spelers als Mateta die op het veld schitteren, lijkt het erop dat Crystal Palace dit seizoen nog voor verrassingen kan zorgen in de Premier League.

Ten Hag onder druk gezet als West Ham Man United verslaat in de EPL Previous post Ten Hag onder druk gezet als West Ham Man United verslaat in de EPL
NPFL: Rivers United speelt gelijk thuis, Enyimba verslaat Ikorodu City Next post NPFL: Rivers United speelt gelijk thuis, Enyimba verslaat Ikorodu City