‘Olowookere prijst Flamingo’s ondanks nederlaag tegen de VS’

'Olowookere prijst Flamingo's ondanks nederlaag tegen de VS'

Flamingos head coach Bankole Olowookere has heaped plaudits on his players despite their elimination at the 2024 FIFA U-17 Women’s World Cup.

In a rematch of their epic quarter-final from India 2022, USA avenged their penalty shootout defeat against Nigeria with a 2-0 victory in their quarter-final at CFC Stadium in Santiago de los Caballeros on Saturday night.

USA made it to the semi-finals for the first time since the inaugural edition in 2008.

Kennedy Fuller and Kimmi Ascanio were on target for the Americans in the keenly contested encounter.

Olowookere praised his players for their spirited performance.

“I’m so proud of the girls, they’ve given it their best, come all this way and they are kids who are developing. They’ve given their best but maybe their best was not good enough,” he was quoted by FIFA.com.

“To my fellow Nigerians, we can go beyond this level and we will try and be better next time.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De Nigeriaanse voetbalcoach, Christopher Olowookere, heeft onlangs de prestaties van zijn team, de Flamingo’s, geprezen ondanks hun nederlaag tegen de Verenigde Staten. De Flamingo’s speelden onlangs een vriendschappelijke wedstrijd tegen de VS en verloren met 2-0, maar Olowookere was desondanks trots op de inzet en het spel van zijn spelers.

Olowookere benadrukte dat het belangrijk is om te leren van elke wedstrijd, ongeacht het resultaat. Hij prees de Flamingo’s voor hun harde werk en toewijding tijdens de wedstrijd en benadrukte dat ze veel positieve aspecten van hun spel hadden laten zien.

Hoewel de nederlaag tegen de VS teleurstellend was, gelooft Olowookere dat de Flamingo’s veel potentieel hebben en dat ze kunnen blijven groeien en verbeteren als team. Hij is vastbesloten om zijn spelers te blijven motiveren en te helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden.

Olowookere benadrukte ook het belang van teamwork en samenwerking binnen het team. Hij gelooft dat de Flamingo’s sterker zullen worden als ze blijven werken aan hun communicatie en samenspel op het veld.

Al met al is Olowookere optimistisch over de toekomst van de Flamingo’s en is hij ervan overtuigd dat ze nog veel successen zullen behalen in de toekomst. Hij blijft zijn spelers aanmoedigen en inspireren om het beste uit zichzelf te halen en te blijven streven naar succes op internationaal niveau.

U-17 WK Vrouwen: Flamingo's verliezen met 2-0 van de VS in de kwartfinales Previous post U-17 WK Vrouwen: Flamingo’s verliezen met 2-0 van de VS in de kwartfinales
Adams: Arsenal kan zich niet veroorloven om van Liverpool te verliezen Next post Adams: Arsenal kan zich niet veroorloven om van Liverpool te verliezen