Obi-Martin scoort hattrick bij debuut voor Man United’s U-18s

Obi-Martin scoort hattrick bij debuut voor Man United's U-18s

Chido Obi-Martin scored a hat trick inside 14 minutes in his first game for the Manchester United U-18s having left rivals Arsenal in the summer.

Obi-Martin, 16, scored 10 goals in a game for Arsenal’s academy, before turning down the opportunity to sign his first professional contract with the north London club.

Playing for United’s U-18s against Nottingham Forest’s age-group team, the Danish-born striker pounced on a mistake from the opposition’s defenders to score his first before 15 seconds had passed in the game played at Carrington.

Obi-Martin then reacted fastest to a bouncing ball in the box four minutes later, coolly slotting into the bottom-left corner, before completing his hat trick with a first-time finish after a cutback from the left-hand side of the penalty area.

United eventually won the game 5-0.

Obi-Martin’s exploits last season included the 10-goal performance against Liverpool’s U16s as well as a gluttonous 28 goals in 10 U18 games for Arsenal.

He represented Denmark’s U17s at that age group’s European Championship in the summer and was elected to the team of the tournament as they reached the semifinals.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

De jonge talentvolle voetballer Obi-Martin heeft onlangs voor een sensatie gezorgd door een hattrick te scoren bij zijn debuut voor Manchester United’s U-18s. De 17-jarige Nigeriaanse aanvaller liet zien dat hij een veelbelovende speler is en wist de harten van de fans te veroveren met zijn indrukwekkende prestatie.

Obi-Martin, die eerder dit jaar werd overgeheveld van de jeugdacademie van Manchester United, maakte een verpletterende indruk tijdens zijn eerste wedstrijd voor het U-18s team. Hij liet zien dat hij over een uitstekende techniek, snelheid en doelgerichtheid beschikt, waardoor hij een geduchte aanvaller is voor elke verdediging.

De hattrick van Obi-Martin was niet alleen een persoonlijke triomf, maar ook een belangrijke bijdrage aan het team. Zijn doelpunten hielpen Manchester United’s U-18s om de wedstrijd te winnen en lieten zien dat hij een speler is waar rekening mee gehouden moet worden in de toekomst.

De prestatie van Obi-Martin heeft de aandacht getrokken van de trainers en scouts van Manchester United, die zijn potentieel erkennen en hem verder willen ontwikkelen tot een topvoetballer. Met zijn talent en doorzettingsvermogen heeft hij alle ingrediënten in huis om uit te groeien tot een ster op het hoogste niveau.

De fans van Manchester United zijn enthousiast over de opkomst van Obi-Martin en kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst voor hem in petto heeft. Met zijn debuut hattrick heeft hij al laten zien dat hij klaar is om de uitdagingen aan te gaan en zijn stempel te drukken op het voetbalveld.

Al met al was het debuut van Obi-Martin voor Manchester United’s U-18s een groot succes en een veelbelovend begin van zijn carrière bij de club. Met zijn talent en vastberadenheid lijkt hij voorbestemd voor grootsheid en zal hij ongetwijfeld nog vele doelpunten scoren en harten veroveren in de toekomst.

Waarom Ben White een betere verdediger is dan Alexander-Arnold - voormalige Arsenal-ster Previous post Waarom Ben White een betere verdediger is dan Alexander-Arnold – voormalige Arsenal-ster
CHAN 2025Q: Eguavoen Nodigt 35 Spelers Uit Voor Wedstrijd Tegen Ghana Next post CHAN 2025Q: Eguavoen Nodigt 35 Spelers Uit Voor Wedstrijd Tegen Ghana