Neymar is mijn rolmodel – Estevao

Neymar is mijn rolmodel - Estevao

Chelsea signing Estevao Willian says Al Hilal star, Neymar is his role model.

Estevao, who will leave Palmeiras for Chelsea next summer, says his ambition is to eventually play with his idol, Neymar.

“Neymar is a huge role model for me. I have a dream to play with him in the Brazilian national team. He has said that he really likes me as a player and I am also very happy for him,” he told Globo.

Read Also: SoccerTalk: Mumini Alao: My Involvement With Paris 2024 Olympic And Paralympic Games Investigative Panel

“I don’t even know what it would be like if we were to play together. I have seen him play for Barcelona and PSG since I was very young.

“It would be a big dream if it turned out that way.”

Recall that Neymar has just returned to action with Al Hilal after recovering from knee surgery.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Neymar is een van de meest getalenteerde voetballers ter wereld en wordt door velen beschouwd als een rolmodel voor jonge fans over de hele wereld. Estevao, een jonge voetbalfan uit Brazilië, is een van die fans die Neymar als zijn rolmodel beschouwt.

Estevao bewondert Neymar niet alleen vanwege zijn ongelooflijke vaardigheden op het veld, maar ook vanwege zijn positieve houding en zijn inzet om anderen te helpen. Neymar staat bekend om zijn liefdadigheidswerk en zijn betrokkenheid bij goede doelen, wat Estevao inspireert om ook iets terug te doen voor zijn gemeenschap.

Als jonge voetballer kijkt Estevao naar Neymar als een bron van inspiratie en motivatie. Hij probeert zijn spel te verbeteren door te leren van Neymar’s techniek en strategieën op het veld. Estevao volgt Neymar op de voet en probeert zoveel mogelijk van hem te leren, zowel op als buiten het veld.

Neymar’s invloed strekt zich verder uit dan alleen zijn prestaties op het voetbalveld. Hij is een rolmodel voor jonge fans zoals Estevao vanwege zijn doorzettingsvermogen, zijn positieve houding en zijn bereidheid om anderen te helpen. Estevao hoopt ooit in de voetsporen van zijn idool te treden en een succesvolle voetballer te worden, net als Neymar.

Voor Estevao is Neymar meer dan alleen een voetballer. Hij is een bron van inspiratie en motivatie die hem helpt zijn dromen na te streven en zijn doelen te bereiken. Neymar is niet alleen een rolmodel voor Estevao, maar voor talloze jonge fans over de hele wereld die worden geïnspireerd door zijn talent, zijn toewijding en zijn liefdadigheidswerk.

Voetbalpraat: Mumini Alao: Mijn betrokkenheid bij het onderzoekspanel van de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024 Previous post Voetbalpraat: Mumini Alao: Mijn betrokkenheid bij het onderzoekspanel van de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024
Troost-Ekong reageert op CAF-besluit om Eagles drie punten toe te kennen, een stap dichter bij de AFCON 2025 Next post Troost-Ekong reageert op CAF-besluit om Eagles drie punten toe te kennen, een stap dichter bij de AFCON 2025