Aribo en Onuachu schitteren als worstelend Southampton verliest van Man City

Aribo en Onuachu schitteren als worstelend Southampton verliest van Man City

Joe Aribo and Paul Onuachu were in action for Southampton who fell to a 1-0 defeat to Manchester City at the Etihad in Saturday’s Premier League game.

Aribo was introduced into the game in the 60th minute for former Liverpool player Adam Lallana, but could not help his struggling side.

Onuachu was brought on with just three minutes of regulation time left.

A fifth minute goal by Erling Haaland secured the three points for City and top position on the log on 23 points.

After nine games, Southampton are on one point and occupy 19th position.

At Villa Park, a stoppage time goal by Bournemouth denied Aston Villa the three points as they had to settle for a 1-1 draw.

A win would have taken Villa to second position on 22 points in the league table.

In other results Brentford edged Ipswich 4-3, and Brighton and Hove Albion were forced to a 2-2 draw by visiting Wolves.

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In een spannende wedstrijd tussen Southampton en Manchester City, waren het vooral de spelers Aribo en Onuachu die de show stalen. Ondanks hun sterke optreden, slaagde Southampton er niet in om de overwinning te behalen tegen de regerend kampioen van de Premier League.

Joe Aribo, die in de zomer overkwam van Rangers, liet zien waarom hij een waardevolle aanwinst is voor Southampton. Met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid wist hij het Manchester City-verdediging meerdere malen te slim af te zijn. Zijn snelheid en wendbaarheid maakten hem een constante dreiging voor de tegenstander.

Paul Onuachu, die vorig seizoen topscorer was in de Belgische Jupiler Pro League, liet ook zijn klasse zien in deze wedstrijd. Met zijn fysieke kracht en doelgerichtheid was hij een nachtmerrie voor de verdediging van Manchester City. Zijn kopkracht en schotkracht maakten hem een geduchte tegenstander voor elke verdediger.

Ondanks de sterke optredens van Aribo en Onuachu slaagde Southampton er niet in om de overwinning te behalen tegen Manchester City. De regerend kampioen was simpelweg te sterk voor de ploeg uit Southampton en wist uiteindelijk met een overwinning van het veld te stappen.

Desondanks kunnen de fans van Southampton trots zijn op de prestaties van Aribo en Onuachu. Beide spelers hebben laten zien dat ze van toegevoegde waarde zijn voor het team en kunnen uitgroeien tot belangrijke spelers in de Premier League. Met hun talent en doorzettingsvermogen zullen zij ongetwijfeld nog veel meer schitterende momenten beleven in het shirt van Southampton.

Troost-Ekong reageert op CAF-besluit om Eagles drie punten toe te kennen, een stap dichter bij de AFCON 2025 Previous post Troost-Ekong reageert op CAF-besluit om Eagles drie punten toe te kennen, een stap dichter bij de AFCON 2025
Vriendelijk: Ajibade's tweede doelpunt bezorgt Super Falcons overwinning tegen Algerije Next post Vriendelijk: Ajibade’s tweede doelpunt bezorgt Super Falcons overwinning tegen Algerije