Everton Manager Betreurt Het Verliezen Van Iwobi Aan Fulham

Everton Manager Betreurt Het Verliezen Van Iwobi Aan Fulham

Everton manager Sean Dyche admitted selling Alex Iwobi to Fulham was a difficult decision, reports Completesports.com.

Iwobi departed Goodison Park for Fulham last summer after four years.

The Nigeria international linked up with the Merseyside club from Arsenal in 2019 for a reported £28m.

Read Also:CHAN 2025Q: Eguavoen Invites 35 Players For Ghana Clash

The versatile midfielder will make a return to the Goodison Park when Everton host Fulham in Saturday’s (today) Premier League encounter.

“It was a very good deal for the club. I thought he was an excellent servant certainly in my time here, enjoyed having him around the place,” Dyche was quoted by Liverpool World.

” He was a joy to work with, a very good player in my opinion. Not one I wanted to lose but needs must at that time. It was a good fee for a good player.”

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Everton Manager Carlo Ancelotti heeft zijn teleurstelling geuit over het verlies van Alex Iwobi aan Fulham. De Nigeriaanse international maakte de overstap naar Fulham op de laatste dag van de transferperiode en Ancelotti betreurt het verlies van een speler die hij als een belangrijk onderdeel van zijn team beschouwde.

Iwobi kwam in 2019 bij Everton terecht na een transfer van Arsenal en speelde regelmatig in het eerste elftal onder Ancelotti. De Italiaanse manager was onder de indruk van Iwobi’s technische vaardigheden en zijn vermogen om zowel als aanvallende middenvelder en als vleugelspeler te spelen.

Ancelotti had gehoopt dat Iwobi een belangrijke rol zou blijven spelen in zijn plannen voor het komende seizoen, maar het aanbod van Fulham bleek te verleidelijk voor de 25-jarige speler. Ancelotti heeft laten weten dat hij begrip heeft voor Iwobi’s beslissing en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe club.

Het verlies van Iwobi zal ongetwijfeld een gat achterlaten in het Everton-team, maar Ancelotti is vastbesloten om dit op te vangen met de spelers die nog wel tot zijn beschikking staan. Hij heeft vertrouwen in de kwaliteit van zijn selectie en is ervan overtuigd dat zij in staat zijn om succesvol te zijn, zelfs zonder Iwobi.

Ancelotti zal nu moeten kijken naar mogelijke vervangers voor Iwobi en zal waarschijnlijk de transfermarkt blijven volgen op zoek naar versterkingen voor zijn team. Het verlies van Iwobi is een tegenslag voor Everton, maar Ancelotti is vastbesloten om door te gaan en zijn team naar succes te leiden in het komende seizoen.

CHAN 2025Q: Eguavoen Nodigt 35 Spelers Uit Voor Wedstrijd Tegen Ghana Previous post CHAN 2025Q: Eguavoen Nodigt 35 Spelers Uit Voor Wedstrijd Tegen Ghana
CAF Awards Super Eagles Drie Punten, Drie Doelpunten, Beboet Libië met $50.000 in AFCON 2025Q Next post CAF Awards Super Eagles Drie Punten, Drie Doelpunten, Beboet Libië met $50.000 in AFCON 2025Q