Ligue 1: Strasbourg Coach noemt Simon als gevaarlijkste speler van Nantes

Ligue 1: Strasbourg Coach noemt Simon als gevaarlijkste speler van Nantes

Strasbourg manager Liam Rosenior says it is important for his team to stop Moses Simon when they host Nantes in their Ligue 1 clash.

Strasbourg and Nantes will clash at the Stade de la Meinau on Sunday.

Rosenior claimed he is conversant with the Nigeria international and insisted his side will fight hard to win the game.

Read Also:WAFU U-20 Championship: Ndidi Gifts Flyimg Eagles N5m

“Nantes are a good team with good players, especially Moses Simon who I know very well,” Rosenior Rosenior told a press conference.

” The most important thing will be to cut their play off from deep with Chirivella who is a very good player. We will play to our strengths and it could be a great match.”

The 28-year-old has registered two goals and three assists for the Canaries this season.

By Adeboye Amosu

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

In de aanloop naar de wedstrijd tussen Strasbourg en Nantes in de Ligue 1, heeft de coach van Strasbourg Simon uitgeroepen tot de gevaarlijkste speler van Nantes. Simon, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, wordt gezien als een belangrijke troef voor Nantes in de strijd om de overwinning.

De coach van Strasbourg heeft zijn spelers gewaarschuwd voor de dreiging die Simon vormt en heeft benadrukt dat ze extra alert moeten zijn op zijn bewegingen en acties op het veld. Met zijn vermogen om verdedigers te passeren en doelpunten te scoren, is Simon een speler die altijd in de gaten moet worden gehouden.

De coach van Strasbourg heeft ook aangegeven dat het belangrijk is om niet alleen Simon te isoleren, maar ook om de rest van het team van Nantes goed in de gaten te houden. Door een solide verdediging op te zetten en goed georganiseerd te spelen, hoopt Strasbourg de aanval van Nantes te kunnen neutraliseren en zelf kansen te creëren om te scoren.

De wedstrijd tussen Strasbourg en Nantes belooft een spannende strijd te worden, waarbij de prestaties van Simon een belangrijke rol zullen spelen. Met beide teams die strijden om punten in de Ligue 1, zal het interessant zijn om te zien hoe deze confrontatie zich zal ontvouwen en welk team uiteindelijk als overwinnaar uit de bus zal komen.

Belang van elk spel in de EPL: Neto spreekt vooruit op Chelsea tegen Newcastle Previous post Belang van elk spel in de EPL: Neto spreekt vooruit op Chelsea tegen Newcastle
7 Thuisblijvende spelers die een uitnodiging verdienen voor de Super Eagles Next post 7 Thuisblijvende spelers die een uitnodiging verdienen voor de Super Eagles