Arsenal moet Liverpool tegemoet treden met de mindset om te winnen – Neville

Arsenal moet Liverpool tegemoet treden met de mindset om te winnen - Neville

Gary Neville says Arsenal must go into Sunday’s clash with Liverpool with the mindset to win.

The Gunners will return to league football this weekend when they host Liverpool at the Emirates.

The Gunners have been hit with series of injuries but Neville said that should not be an excuse.

“Every club has injuries, every club has players missing,” Neville was qouted on Arsenal News Central. “I accept that they might not like the idea as Bukayo Saka and Ødegaard are obviously very big players and Saliba is obviously out with the self-inflicted red card. But I’m not accepting any excuses ahead of Sunday.

“I’m expecting Arsenal, who finished above Liverpool last season, we’re eight games in, to basically go out onto that pitch thinking they should win that game. That’s what I’m expecting.

“They’ve got to change their mentality from a team that are coming second – and they’re a really good side, they’ve made great strides – to a team that are going to win the league. They cannot do anything other than go and win that football match.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Voormalig Manchester United-speler en voetbalanalist Gary Neville heeft verklaard dat Arsenal de mindset moet hebben om te winnen wanneer ze het opnemen tegen Liverpool. De twee teams zullen elkaar binnenkort ontmoeten in een belangrijke wedstrijd in de Premier League, en Neville gelooft dat Arsenal een agressieve benadering moet hanteren om kans te maken op de overwinning.

Neville, die bekend staat om zijn scherpe analyses en onverbloemde meningen, heeft benadrukt dat Arsenal niet bang moet zijn om Liverpool aan te vallen en risico’s te nemen. Hij gelooft dat als Arsenal defensief speelt en alleen maar probeert om een punt te pakken, ze uiteindelijk zullen verliezen van een team als Liverpool, dat bekend staat om zijn aanvallende kracht.

De voormalige verdediger benadrukt het belang van een positieve mindset en zelfvertrouwen bij het spelen tegen topteams zoals Liverpool. Hij wijst erop dat Arsenal een getalenteerd team heeft en dat ze zeker in staat zijn om Liverpool te verslaan als ze met de juiste instelling het veld op gaan.

Neville moedigt Arsenal aan om niet bang te zijn om risico’s te nemen en agressief te spelen. Hij gelooft dat als ze vasthouden aan hun eigen speelstijl en proberen om hun eigen spel op te leggen aan Liverpool, ze een goede kans hebben om te winnen.

Het is duidelijk dat Neville gelooft dat de mindset van Arsenal cruciaal zal zijn in hun confrontatie met Liverpool. Als ze vasthouden aan een positieve instelling en bereid zijn om risico’s te nemen, kunnen ze zeker een resultaat behalen tegen een van de beste teams in de Premier League. Het belooft een spannende wedstrijd te worden en het zal interessant zijn om te zien of Arsenal in staat zal zijn om de woorden van Neville in de praktijk te brengen.

Iheanacho opnieuw op de bank terwijl Sevilla uitoverwinning behaalt Previous post Iheanacho opnieuw op de bank terwijl Sevilla uitoverwinning behaalt
Raptors Focus on Teamwork in Effort to Win Games | Globalnews.ca Next post Raptors Focus on Teamwork in Effort to Win Games | Globalnews.ca